Mieria Solana (SOL) a Binance Coin (BNB) na 2 000 dolárov? Prekvapiť môže aj táto kryptomena

Sponzorované články Solana môže na kryptomenovom trhu prekvapiť
Solana môže na kryptomenovom trhu prekvapiť. Zdroj: shutterstock.com/Rcc_Btn/Creativa Images
BITmarkets BITmarkets

PR článok Rollblock. Hlavné mince na trhu kryptomien stále zažívajú svoju medvediu fázu. Napríklad mince Binance Coin (BNB) a Solana (SOL) zaznamenali za posledných sedem dní prudký pokles hodnoty.

Medzitým sa na titulky novín dostáva nová kryptomena. Analytici sa domnievajú, že v treťom štvrťroku by mohla zaznamenať výrazný rast, keďže za necelé dva mesiace už získala viac ako 1 milión USD. Projekt? Rollblock.

Rollblock je online platforma postavená na blockchaine Ethereum. Kombinuje funkcie z centralizovaných a decentralizovaných platforiem a ponúka jedinečný zážitok GambleFi. Podľa odborníkov sa očakáva, že jeho úžitkový token, RBLK, len počas predpredaja stúpne o 720 %.

Cena Solana kolíše uprostred neistoty na trhu

Cena Solany (SOL) sa 2. júla nachádzala v rastúcom trende a dosiahla vrchol na úrovni 154,60 USD. Napriek tomu sa nasledujúci deň prepadla na 131 USD a následne sa 9. júla zotavila na 140 USD. Podľa grafov sa postoj spoločnosti Solana za posledný mesiac zmenil z býčieho na medvedí a odborníci sa domnievajú, že ďalšie poklesy sú na ceste.

Niektorí odborníci sú optimistickí a predpokladajú, že vďaka inštitucionálnemu prijatiu, pripravovaným aktualizáciám a inovatívnym funkciám by Solana mohla v roku 2024 dosiahnuť až 2 000 USD. S potenciálnym ETF Solana na ceste sa všetky oči upierajú na altcoin, hoci jeho hodnota naďalej kolíše, čo zo Solany robí trochu rizikovú investíciu.

Minca Binance čelí poklesu, ale investori zostávajú býčí

Za posledných 30 dní Binance Coin (BNB), natívny token Binance Smart Chain (BSC), klesol o 23,9 %. Investori do Binance Coin však naďalej veria v rast projektu, pričom mnohí predpovedajú, že v 3. štvrťroku by mohol dosiahnuť nové historické maximum.

Tento rast by mohlo ovplyvniť niekoľko faktorov vrátane prílevu nových investorov, nárastu počtu používateľov na burze Binance a dôvery v Binance Coin. Hoci Binance Coin v súčasnosti čelí medvedím trendom, projekt má silné základy, vďaka ktorým by sa Binance Coin mohol počas ďalšej býčej série ľahko zotaviť.

Predpredaj Rollblock (RBLK) zaznamenal rekordný deň, keďže platforma poháňaná blockchainom získava trakciu

Rollblock (RBLK) je jednou z prvých platforiem podporovaných komunitou GambleFi. Využíva technológiu blockchain na riešenie mnohých problémov spojených s tradičnými centralizovanými webmi.

Využitím nemennej povahy technológie blockchain ponúka Rollblock väčšiu bezpečnosť a transparentnosť. Všetky transakcie sa zaznamenávajú v blockchaine Ethereum a stávky sa po uzatvorení nedajú zmeniť.

Rollblock ponúka aj vylepšený registračný proces, ktorý používateľom umožňuje vstúpiť bez toho, aby museli prejsť overením Know Your Customer (KYC). To zvyšuje dôvernosť a zároveň uľahčuje vstup mnohým ľuďom.

Vlastný token Rollblock, RBLK, sa používa na odmeny v celom priestore. Okrem toho ho možno vsadiť za špičkové výnosy v odvetví a držiteľom poskytuje prístup k modelu podielu na výnosoch spoločnosti Rollblock. Rollblock sa delí o svoje príjmy s držiteľmi tokenu, ktorí získajú podiel až na 30 % príjmov platformy.

Na zdieľanie príjmov bude Rollblock nakupovať tokeny RBLK z otvoreného trhu. Polovicu nakúpených tokenov natrvalo spáli a zvyšnú polovicu použije ako odmenu za stávkovanie. Spaľovaním tokenov vytvára Rollblock nedostatok tokenov, čím zvyšuje cenu tokenov v držbe investorov.

Podľa odborníkov by Rollblock mohol v priebehu niekoľkých rokov narušiť trh s hrami v hodnote 450 miliárd dolárov. Projekt sa v súčasnosti nachádza v tretej fáze predpredaja a tokeny RBLK sú k dispozícii za 0,0154 USD. Vzhľadom na rýchle vypredávanie tokenov si však analytici nemyslia, že na tejto cene zostane dlho.

V priebehu nasledujúcich mesiacov plánuje Rollblock pridať do svojho ekosystému niekoľko nových funkcií. Patrí medzi ne športové stávkovanie, ktoré sa podľa predpovedí stane masovým hitom medzi používateľmi Rollblocku. V súčasnosti sa do platformy, ktorá je už v prevádzke a má všetky potrebné licencie, zaregistrovalo viac ako 5 000 investorov.

Vzhľadom na jej potenciál sa odborníci domnievajú, že do konca roka 2024 by mohla spoločnosť zaznamenať masívnu rally. Vzhľadom na to, že prví investori sa už teraz tešia z výnosov vo výške 54 %, ide o obrovskú príležitosť pre altcoinových investorov, aby maximalizovali svoje výnosy a zotavili sa z nedávnych medvedích trendov.

Web Rollblock

Webová stránka: https://presale.rollblock.io/

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: