Najväčší slovenský operátor spravil klientom obrovskú radosť. Zadarmo im zvýšil objem dát

  • Orange začal v júli odmeňovať zákazníkov za ich vernosť.
  • Balíky dát im navýši automaticky, a to každý rok.
Novinky Slovenský operátor rozdáva dáta verným klientom
Slovenský operátor rozdáva dáta verným klientom. Zdroj: shutterstock.com/krakenimages
BITmarkets BITmarkets

Najväčší mobilný operátor na Slovensku začal svojim zákazníkom rozdávať dáta.

Úplne zadarmo ich získajú verní zákazníci, ktorí majú u operátora zriadený paušál. Dáta navyše budú mať k dispozícii automaticky každý mesiac. Túto odmenu v najbližších mesiacoch dostanú až desaťtisíce slovenských zákazníkov.

Operátor rozdáva dáta

Orange pred rokom predstavil svoje nové Paušály Plus. Cieľom operátora bolo zjednodušiť a zlepšiť mobilné portfólio služieb, pričom zdôraznil stále vyššie dátové potreby zákazníkov.

Odmena každý rok

Orange vytvoril výnimočný vernostný program, vďaka ktorému užívatelia Paušálu Plus získavajú každoročne k svojmu programu balík dát navyše.

Paušály Plus sa rýchlo stali obľúbenými, a to predovšetkým vďaka svojej jednoduchosti a jedinečnému odmeňovaciemu systému. Tento rok sa prví zákazníci dočkali odmeny v podobe bezplatných dát, ktoré sa pripočítavajú k ich existujúcim paušálom. Orange o tom informoval v tlačovej správe.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Orange odmeňuje vernosť

Každý zákazník Paušálov Plus teraz dostáva mesačne 500 MB, 1 GB alebo 3 GB dát navyše, v závislosti od ich konkrétneho paušálu.

  • Základný paušál zahŕňa 5 GB dát + 500 MB mesačne za každý rok využívania programu.
  • Stredný paušál ponúka 10 GB dát + 1 GB mesačne za každý rok využívania programu.
  • Veľký paušál má neobmedzené dáta s 30 GB dát pri plnej rýchlosti + 3 GB mesačne za každý rok využívania.
  • Orange má v ponuke tiež Prémiový paušál; ten poskytuje neobmedzené dáta.

Tomáš Palovský, Chief Communication & Brand Reputation Officer Orange Slovensko, vysvetlil:

Paušály Plus sme priniesli s cieľom zjednodušiť a zatraktívniť naše mobilné portfólio, pričom sme kládli dôraz na rastúce dátové potreby našich zákazníkov.

Nové paušály sa rýchlo stali obľúbenými vďaka ich jednoduchosti a transparentnosti, ako aj jedinečnej odmeňovacej schéme, keď zákazníkom každým rokom automaticky zvyšujeme objem voľných dát. Čím dlhšie je zákazník s nami, o to viac voľných dát v paušále mesačne má.

V júli takto odmeníme prvé tisícky zákazníkov, následne každý mesiac budú pribúdať desaťtisíce ďalších. Týchto zákazníkov tak nezaskočí rastúca dátová prevádzka, pretože Paušály Plus doslova rastú spolu s nimi. Aj takto sa zákazníkom chceme poďakovať za ich vernosť.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: OrangeTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.