Už od pondelka štartuje nová stanica Markíza Klasik. U koho ju nájdete?

  • Už 15. júla štartuje nová televízna stanica Markíza Klasik.
  • Zameriavať sa má na divákov od 35 do 64 rokov.
  • Títo poskytovatelia ju zaradia do svojho vysielania.
Off topic Markíza Klasik štartuje už čoskoro
Markíza Klasik štartuje už čoskoro. Zdroj: shutterstock.com/M-Production
BITmarkets BITmarkets

Televízna skupina Markíza už na začiatku budúceho týždňa, teda 15. júla 2024, spustí novú televíznu stanicu Markíza Klasik. Podľa všetkého sa zameria na starších divákov. O téme informoval portál Živé.

Vysielanie odštartujú už ráno o 08:30 hodine legendárni hrdinovia Vinnetou a Old Shatterhand v nezabudnuteľnom dobrodružnom filme Poklad na Striebornom jazere.

Televízna skupina Markíza avizovala, že nová televízna stanica sa má zameriavať na divákov od 35 do 64 rokov. Nebudú chýbať také legendy ako Pobrežná hliadka, Beverly Hills 90210, Rodina Addamsovcov, Alf, Zmija, Hviezdna brána, A-Tím, Kobra 11, Knight Rider alebo Herkules.

filmového súdka Markíza Klasik sľubuje tituly ako Krstný otec, Frajeri vo Vegas, Nezmieriteľní, Ak sa nahneváme, budeme zlí, Honba na ponorku, Lucky Luke a Súboj titanov.

Chýbať nebude ani česko-slovenská klasika, skvelé filmy ako Vítr v kapse alebo Bony a klid, či seriáloví Chalupári. O skvelú zábavu sa postarajú aj obľúbené relácie zo zlatého fondu TV Markíza ako Uragán, Všetci sú za dverami, Sedem s. r.o. a Aj múdry schybí, ale tiež legendárna šou Možno príde aj kúzelník z produkcie Československej televízie.

Ak by vás zaujímalo, kde nové televíznu stanicu budete môcť sledovať, tak ponúkať ju bude napríklad Skylink, ale iba v SD kvalite a bez archívu. Pri UPC bude dostupná v HD kvalite aj so 7-dňovým archívom.

Kde si ju môžete pozrieť?

Kde si ju môžete pozrieť? Zdroj: shutterstock.com/Roman Samborskyi

Ponúkne ju aj Digi Slovakia v HD aj SD kvalite, všetko bude závisieť od konkrétneho balíčka. Orange ju zaradí tiež do ponuky, pričom ju bude vysielať v HD kvalite aj s dostupným archívom. Rovnako na tom bude aj operátor 4ka.

HD kvalitu aj plný 7-dňový archív ponúknu aj DSI Data, SledovanieTV, Lepšia TV a O2. Akurát Plustelka uviedla, že ju zaradia do vysielania až neskôr a napríklad operátor Telekom sa k situácii zatiaľ nevyjadril.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Na čo je to potrebné?

Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: ŽivéTAGY:
Autor:
Michal Sobek
Michal Sobek

Vyštudoval odbor masmediálne štúdia. Od skončenia školy sa venuje redaktorstvu, pričom okrem technológií aktívne sleduje aj politické dianie, ktoré s jeho témami často úzko súvisí.