Robert Kiyosaki vyzýva ľudí, aby si kúpili BTC pred explóziou ceny: 5 najlepších kryptomien, ktoré by mohli v júni vzrásť

Sponzorované články Kiyosaki šokoval svojim vyjadrením
Kiyosaki šokoval svojim vyjadrením. Zdroj: shutterstock.com/AlyoshinE a The Rich Dad Channel

PR článok Meme Kangamoon. Autor newyorského bestselleru Bohatý otec, chudobný otec vyzval ľudí, aby kupovali Bitcoin skôr, ako cena exploduje. Populárny autor sa domnieva, že bonitný trh sa rúca a že bezpečnejšie reálne aktíva ako BTC by mohli poskytnúť zabezpečenie. Podľa správy časopisu Forbes prekročila kapitalizácia globálneho trhu s kryptomenami hranicu 2 biliónov USD. Pomáha tomu skutočnosť, že bežné spoločnosti čoraz častejšie prijímajú krypto platby výmenou za svoj tovar a služby.

Krypto trh bude naďalej rásť a rovnako aj niektoré pozoruhodné tokeny so silnou užitočnosťou. Tu analytici kurátori uvádzajú top kryptomenové tokeny, ktoré by mohli zaznamenať výrazné zisky v čase, keď svet vstúpi do 3. štvrťroka 2024. Pri preosievaní tisícov kryptomien predstavuje týchto 5 mincí životaschopné investičné alternatívy, pretože skrývajú silný býčí potenciál. Medzi tieto mince patria napr:

  • KangaMoon (KANG)
  • Aptos (APT)
  • Uniswap (UNI)
  • Toncoin (TON)
  • Optimizmus (OP)

Viac ako 400 % nárast ceny tokenov KangaMoon smeruje k získaniu štatútu Blue-chip

Vzhľadom na prudko rastúcu dynamiku tokenu KangaMoon (KANG) v doterajšom predpredaji nebude od veci predpovedať tento token ako potenciálnu blue-chip kryptomenu. Pre kontext, token sa viezol na masívne úspešnej predpredajnej kampani, ktorá vygenerovala 400 % hodnoty ceny. Zatiaľ čo je token KANG stále vo fáze predpredaja, zabral miesto na stránkach CoinMarketCap a CoinGecko.

Uvedenie na burzu položilo základy pre spustenie tokenu KangaMoon v blízkej budúcnosti. Kryptoanalytici medzitým očakávajú, že token KANG pred uvedením na trh posilní o ďalších 400 %, čím sa stane jedným z najlepších kryptografických tokenov, ktoré sa teraz dajú kúpiť. Pri cene 0,025 USD predstavuje KANG token s nebotyčným potenciálom, ktorý posilní portfóliá investorov, v ktorých sa môžu v blízkej budúcnosti viezť na býčej vlne smerom k významným výnosom.

KangaMoon ako platforma buduje herný vesmír s vylepšenými funkciami, ktoré umožňujú členom užívať si pohlcujúci herný zážitok a zároveň získavať odmeny, keď dosiahnu určité míľniky. KangaMoon tiež integruje štruktúru SocialFi, ktorá umožňuje, aby platforma bola pútavá implementáciou interaktívnych funkcií, čím spája členov.

Na platforme KangaMoon je zatiaľ zaregistrovaných viac ako 32 000 členov. S pribúdajúcimi registráciami KangaMoon buduje jednu z najväčších meme komunít na blockchaine. Celkovo KangaMoon realizuje dokonalú kombináciu funkcií SocialFi a GameFi a zároveň vytvára úžitkový token, ktorý je na najlepšej ceste stať sa blue-chip kryptomenou. Záverom možno konštatovať, že KangaMoon má zmes všetkého, od sociálnej interakcie až po hry a investície.

Aptos (APT) prekonáva rekord v počte transakcií na blockchaine

Rastúca popularita spoločnosti Aptos (APT) sa zapísala do histórie, keď v sieti L1 spracovala viac ako 95 miliónov transakcií za jediný deň. Ako informovala spoločnosť Artemis, sieť Aptos stanovila rekord 24. mája, keď prekonala predchádzajúci rekord siete Sui o viac ako 50 %. Transakčnú aktivitu poháňa novovytvorená hra v sieti Aptos s názvom Taposcat.

Táto hra vyvolala vriacu aktivitu, čo viedlo k rekordnému dňu pre sieť Aptos. Medzitým mal rastúci trend aktivity v sieti Aptos pozitívny vplyv na natívny token APT na kryptografickom trhu. Vzhľadom na to, že transakcie uskutočnené v sieti boli vykonané pomocou APT, kryptografický token získal za posledný týždeň viac ako 12 % hodnoty.

Taktiež objem obchodov s Aptosom sa od minulého týždňa zvýšil o 40 % v priemernom dennom raste. Prvýkrát od posledného aprílového týždňa je cena Aptosu na pozitívnej trajektórii, ktorá môže token v nasledujúcich týždňoch posunúť k hranici 15 USD.

Objem L2 na Uniswap (UNI) sa zdvojnásobil, čo odráža rast tokenu

Objem L2 na burze Uniswap sa v porovnaní s minulým rokom zdvojnásobil vzhľadom na rastúcu reputáciu Uniswapu v odvetví L2. Ako bolo oznámené na Twitteri, Uniswap len v máji zaznamenal viac ako 20,7 miliardy USD v transakciách L2, čo je viac ako 132 % toho, čo sa získalo v máji 2023.

Tieto zvýšené transakcie mali pozitívny vplyv na token UNI, ktorý za posledný mesiac vygeneroval viac ako 42 %. Vďaka tejto rally trajektórii je pravdepodobné, že cena Uniswapu dosiahne do 3. štvrťroka 35 USD. Hoci objem obchodov s Uniswapom a trhová kapitalizácia klesli, analytici predpokladajú v nasledujúcich týždňoch masívne rally.

Dosiahne Toncoin (TON) v roku 2024 hranicu 20 USD?

Toncoin (TON) zaznamenal v roku 2024 zatiaľ pozoruhodný rast ceny, pričom dohliadol na historické maximum 7,65 USD. Pred rokom 2024 sa ATH Toncoinu udialo v novembri 2021 na úrovni 4,5 USD. Odvtedy sa Toncoinu nepodarilo zopakovať cenovú rally, vďaka ktorej dosiahol svoje ATH. Od roku 2024, najmä na začiatku marca, však cena Toncoinu začala zaznamenávať rastový trend.

Tento vzostupný trend bol výrazný a konzistentný, čo viedlo k tomu, že Toncoin nakoniec prekonal svoju predchádzajúcu ATH a v apríli stanovil novú ATH, ktorá dosahuje 7,65 USD. Od začiatku marca Toncoin získal viac ako 165 % hodnoty, pričom za posledný mesiac získal viac ako 28 %. Je pozoruhodné, že vďaka tomuto rastu ceny sa trhová kapitalizácia Toncoinu dostala do prvej desiatky kryptomien na CoinMarketCap s trhovou kapitalizáciou v hodnote viac ako 22 miliárd USD.

Pri súčasnej trajektórii bude cena Toncoinu v treťom štvrťroku pravdepodobne pokračovať v raste smerom k hranici 20 USD, čo z neho robí top kryptomenu na investovanie v júni.

Optimism (OP) sa napriek obchodovaniu na najnižšej hodnote ceny v roku 2024 nastavuje na rast

Optimism (OP) odštartoval v roku 2024 letom nad úrovňou 3,7 USD s nádejou na vytvorenie podpory nad hranicou 4 USD. Token sa nakoniec v marci vyšplhal na svoje historické cenové maximum 4,85.

Odvtedy je cena Optimism na korekčnej trajektórii. V súčasnosti sa token obchoduje pod hranicou 3 USD, čo znamená, že je jedným z najnižších cenových bodov roku 2024. Vzhľadom na rastúcu aktivitu objemu obchodovania s Optimismom však obchodníci pravdepodobne v najbližších týždňoch uvidia býka na tokene. Súčasný pokles ho stavia do ideálnej roviny ako top kryptomenu, do ktorého sa oplatí investovať.

Záver

Spomedzi tisícov kryptomien, ktoré bzučia v kryptopriemysle, predstavuje týchto 5 najlepších kryptomien zachytených v tomto článku životaschopné investičné možnosti. KangaMoon zatiaľ stále vyniká svojím nevyužitým nebeským potenciálom a nízkonákladovým ocenením pri vstupe na trh. Celkovo môžu investori v prípade záujmu rozložiť svoje investičné portfólio medzi týchto 5 tokenov.

Kangamoon

Webová stránka: kangamoon.com

Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

Najčítanejšie články

1

Biedronka prekvapuje aj Poliakov. Žasnú nad jej rozhodnutím týkajúcim sa Slovenska

2

Sociálna poisťovňa hľadá ľudí. Okrem platu 2 700 eur ponúka jedinečné benefity

3

Veľká slovenská banka odstaví svoje elektronické služby. Na toto buďte pripravení

4

Vymoženosť, o ktorej Slováci nevedia. Pozrite sa, ako sa dostanete k nižšej faktúre za elektrinu

5

Skupiny Slovákov sa konsolidácia nedotkne. Stačí urobiť jednu zmenu

PR články

Z vrcholu na dno: Neuveriteľný príbeh pádu spoločnosti Intelu

PR články  | 26. septembra 2024

PR článok XTB. Intel, kedysi neotrasiteľný líder v oblasti procesorov, čelí v posledných rokoch dramatickému obratu svojho osudu.

Úpadok spoločnosti Intel

Investujte ako šampión: XTB predstavuje Zlatana Ibrahimovića ako tvár revolúcie vo financiách

Ľuboš Kovár  | 24. septembra 2024 Horúca novinka

Fintech gigant XTB spája sily s futbalovou legendou v prevratnej marketingovej kampani zameranej na investičné riešenia budúcnosti.

XTB predstavuje nového ambasádora značky
Horúca novinka

XTB ohlásilo exkluzívnu novinku: Víta nového ambasádora - Zlatana Ibrahimoviča

PR články  | 23. septembra 2024

XTB, popredná investičná platforma, ktorá nedávno oslávila svoje 20. výročie, prichádza s veľkou novinkou pre svet investovania.

XTB má nového ambasádora