Toto sú kryptomeny, ktoré by v roku 2024 nemali uniknúť vašej pozornosti

Sponzorované články Kryptomeny v roku 2024
Kryptomeny v roku 2024. Zdroj: shutterstock.com/Den Rozhnovsky
BitmarketsBitmarkets

PR článok Rollblock. Zvýšená volatilita na trhu s kryptomenami, najmä v čase, ako je tento, nie je nezvyčajným javom. Najskúsenejší obchodníci a investori preto vykonávajú náležitú starostlivosť pri hľadaní najlepších kryptografických nástrojov na nákup na trhu altcoinov. Spôsob určenia týchto mincí závisí okrem iného od ich osobných úspechov a vývoja, nálady na trhu a hospodárskych podmienok. Tento rok odborníci predpovedali na niekoľkých tokenoch, že sa silno vezú na vlne ďalšieho býčieho behu, a zdá sa, že Rollblock (RBLK), XRP coin a Binance coin sú najlepšie stávky.

Rollblock (RBLK) sa snaží rozšíriť zoznam najlepších altcoinov

Rollblock (RBLK) bol len nedávno uvedený na trh a už sa prehupol do druhej fázy predpredaja. Je to najmä vďaka jeho pôsobivému výkonu, a čo je dôležitejšie, vďaka jeho zaujímavým funkciám. Jeho súčasný predpredaj už zaznamenal nárast ceny o 20 % na 0,012 dolárov z počiatočnej ponuky 0,01 dolárov, čo vyvolalo značný záujem na trhu altcoinov. Očakáva sa, že len v rámci predpredaja sa cena vyšplhá o ďalších 500 %.

Okrem vynikajúcich výsledkov v predpredaji sa táto nová platforma skutočne chystá zaujať herný trh svojím komunitne riadeným protokolom GambleFi, ktorý sa prioritne zameriava na bezpečnosť a prístupnosť pre používateľov. Na rozdiel od svojich ostatných tradičných herných platforiem Rollblock nepotrebuje vykonávať žiadne kontroly KYC ani sťahovať nič navyše. Všetko, čo musíte urobiť, je jednoduchá e-mailová registrácia, aby ste mohli začať s tým, čo potrebujete.

Najlákavejšou časťou Rollblocku, ktorá mu doteraz dodala lesk na trhu DeFi, je jeho jedinečný model zdieľania príjmov, ktorý až 30 % týždenného zárobku prideľuje na nákup tokenov RBLK z trhu. Polovica týchto tokenov sa spáli, zatiaľ čo druhá polovica sa použije na odmeny za stávkovanie. To zase ponúka držiteľom RBLK jedny z najvyšších staking APY na kryptografickom trhu. Analytici sa domnievajú, že by to mohlo znamenať aj týždenné spaľovanie tokenov RBLK v hodnote miliónov dolárov, vďaka čomu je tento token vysoko deflačný.

So súčasnou cenou len 0,012 dolárov analytici odvetvia očakávajú pre token Rollblock výrazný rast. Vzhľadom na jeho integráciu do rastúceho trhu online hier, ktorý by mal do roku 2028 dosiahnuť 744 miliárd dolárov, bude Rollblock určite skvelou silou. Veľké očakávania sú aj v súvislosti s potenciálnym nárastom hodnoty RBLK na 1 dolár po jeho debute na burzách Tier-1 v 3. štvrťroku 2024.

Token Ripple zaznamenáva významný vývoj

Nie je to tak dávno, čo RippleX nedávno spustil novú funkciu, ktorá má uľahčiť transakcie XRP a povzbudiť viac ľudí, aby ho používali. Táto nová funkcia využíva špecifikáciu nazvanú XLS-68d s cieľom zjednodušiť proces a znížiť náklady pre používateľov. Táto aktualizácia Ripple určite priláka pozitívne nálady k minci a nakoniec zvýši jej cenu.

Táto aktualizácia tiež prichádza v dôležitom čase pre Ripple, keďže čelí právnym výzvam, ktoré ovplyvňujú jeho hodnotu. Nová funkcia RippleX by však mohla pomôcť zlepšiť túto situáciu tým, že mincu urobí populárnejšou a hodnotnejšou medzi ostatnými top altcoinmi.

Binance Coin (BNB) môže začať opäť rásť, keďže sa spúšťa obchodovanie so spotovými kópiami

Spoločnosť Binance (BNB) nedávno spustila novú funkciu obchodovania so spotovými kópiami, ktorá používateľom umožňuje bez námahy napodobňovať expertné obchodné stratégie, čo kontrastuje so zložitosťou obchodovania s futures. Táto nová funkcia Binance umožňuje používateľom sledovať až 10 hlavných obchodníkov, diverzifikovať svoje portfóliá a jednoducho sledovať ich výkonnosť.

Pre nových aj skúsených obchodníkov tento vývoj Binance poskytuje jednoduchý spôsob, ako používať úspešné stratégie, a zároveň podporuje transparentnosť a dôveru v rámci komunity obchodníkov s mincami Binance. Vedúci obchodníci môžu tiež profitovať zo zisku zo zdieľaných ziskov a obchodných poplatkov. Vytvára sa tak kooperatívne a dobre informované obchodné prostredie v sieti Binance.

V súčasnosti je kryptomena RBLK ocenená na trhovú kapitalizáciu len 12 miliónov dolárov, ale analytici nepredpokladajú, že to bude platiť ešte dlho. Vďaka podielu na výnosoch a deflačnej povahe tokenu sa mnohí domnievajú, že by to mohlo byť ďalšie vysoko rastúce krypto.

Web Rollblock

Webová stránka: https://presale.rollblock.io/

Sociálne siete: https://linktr.ee/rollblockcasino

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: