Najlacnejšie byty na prenájom v Bratislave. V zozname nájdete aj byt za menej ako 500 eur

  • Hľadanie ideálneho bývania je občas ako zlý sen.
  • Nájomné za byt v Bratislave dokáže vystreliť na astronomické sumy.
  • My sme pre vás našli tie najlacnejšie ponuky.
Off topic Byt na prenájom nájdete aj za menej ako 500 eur
Byt na prenájom nájdete aj za menej ako 500 eur. Zdroj: shutterstock.com/New Africa/fizkes
BITmarkets BITmarkets

Hľadanie cenovo dostupného bývania v hlavnom meste môže byť často skúškou trpezlivosti a zručností v oblasti financií. V dnešnej dobe, keď sa náklady na život neustále zvyšujú, sa mnohí z nás snažia nájsť byt, ktorý by spĺňal naše potreby za cenu, ktorá neprerastie náš rozpočet.

V tomto článku sa pozrieme na najlacnejšie možnosti prenájmu bytov v hlavnom meste, aby sme tých z vás, ktorí nad takýmto krokom uvažujú, inšpirovali pri výbere bytu za rozumnú cenu.

Byty do 550 eur

Ako prvú sme do zoznamu zaradili ponuku na prenájom garsónky v novostavbe Rezidencia Draždiak, ktorá sa nachádza na Antolskej ulici v Petržalke. Garsónka s rozlohou 20 m² je na 5. poschodí bytového domu s výťahom.

Zariadenie

Byt je kompletne zariadený. Nechýba sedačka s úložným priestorom, rolldoor skrine či kuchynská linka na mieru so spotrebičmi ako umývačka riadu, varná doska a chladnička.

Bytový dom monitoruje kamerový systém. Byt má energetický certifikát A/A1 pre nízku spotrebu energií. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane obchodov, kaviarní a nemocnice, priamo pred domom je zastávka MHD. Blízko sú aj rekreačné zóny, napríklad jazero Draždiak, tenisový areál a beachvolejbalový klub.

A čo cena?

Byt je dostupný na dlhodobý prenájom, ideálny je pre nefajčiarov a ľudí bez domácich zvierat. Mesačný nájom je 390€, pribúdajú k tomu tiež náklady na energie na úrovni 85€. Cena nezahŕňa internet. Pri podpise zmluvy je nutné zaplatiť prvý nájom, vratný depozit 800€ a sprostredkovateľskú províziu realitnej kancelárii.

Na prenájom je aj zariadený jednoizbový byt na Kopčianskej ulici v Bratislave, v časti Petržalka. Byt sa nachádza na druhom poschodí dvojposchodového bytového domu a je určený pre nefajčiara, ktorý nemá zvieratá.

Celková plocha tohto bytu je 40 m², je kompletne zrekonštruovaný a plne vybavený nábytkom a potrebnými spotrebičmi.

Cena nájmu

Nájomné vychádza na 419 € mesačne vrátane vykurovania. Dodatočné náklady na elektrinu a vodu, odhadované na 80 € mesačne, sa účtujú na základe skutočnej spotreby. Byt má vlastné merače, čo umožňuje priebežne sledovať spotrebu energií.

V blízkosti sa nachádza Tesco, viaceré banky, ale aj Alzabox a Zásielkovňa. Železničná stanica Petržalka, s možnosťami spojení do Viedne, je ľahko dostupná, podobne ako komplex Vienna Gate s kaviarňami a reštauráciami, ktoré sú doslova v pešej vzdialenosti. Byt je dostupný na prenájom ihneď.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.
Späť
Strana 1/3Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.