Z Bratislavy rovno do exotiky. Pozrite sa, aké letecké linky pribudnú

  • Z bratislavského letiska sa bude lietať aj do poriadnej exotiky.
  • Do zoznamu pribudne napríklad thajský Phuket či mexický Cancún.
Off topic Letisko Bratislava rozšírilo svoju ponuku
Letisko Bratislava rozšírilo svoju ponuku. Zdroj: shutterstock.com/saiko3p/Gorodenkoff
BITmarkets BITmarkets

Letisko M. R. Štefánika v našom hlavnom meste chce dovolenkárom poskytnúť čo najviac. Svoju ponuku priamych letov preto plánuje rozšíriť o poriadnu exotiku. Informoval o tom portál Správy RTVS.

Prezident Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr Roman Berkes zhodnotil, že takýto počet možností vycestovania z bratislavského letiska v jeho histórii ešte nebol. Za posledné mesiace rebríčku odletov z Bratislavy kraľovali Kuba, Vietnam, Zanzibar či Dominikánska republika.

Spokojný je aj riaditeľ Letiska M. R. Štefánika Dušan Novota. Ten prízvukoval, že letisko je extrémne vyťažené, niekedy narazia dokonca na maximum jeho kapacity. Prekvapila ho tiež úspešná zimná sezóna. Potvrdil ju i hovorca CK Fischer Ján Bezděk:

Vlani, keď sme prišli s Vietnamom, tak to bola úplná novinka. Na začiatku bolo trochu zložité destináciu predstaviť, ale po sezóne môžeme povedať, že to bol hit tohtoročnej sezóny.

Napríklad cestovná kancelária DER Touristik SK oznámila, že do ponuky pribudne Kuba (Holguín) a Mexiko (Cancún). Práve Mexiko ponúka biele piesočnaté pláže, tyrkysový Karibik, majské kultúrne pamiatky a rôzne archeologické náleziská.

Letieť sa bude do viacerých destinácií

Letieť sa bude do viacerých destinácií. Zdroj: shutterstock.com/Claudio Divizia

Country manažér pre Slovensko z CK Čedok Juraj Sliacky oznámil, že prvýkrát sa bude z bratislavského letiska lietať aj do thajského Phuketu či na ostrov Maurícius v Indickom oceáne.

O takéto dovolenky majú Slováci záujem: Po tých najvychytenejších, najkvalitnejších alebo najobľúbenejších destináciách a ubytovacích kapacitách je napokon obrovský, neutíchajúci dopyt a mnohé z nich sú vypredané s veľkým časovým predstihom.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.
Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Správy RTVSTAGY:
Autor:
Michal Sobek
Michal Sobek

Vyštudoval odbor masmediálne štúdia. Od skončenia školy sa venuje redaktorstvu, pričom okrem technológií aktívne sleduje aj politické dianie, ktoré s jeho témami často úzko súvisí.