Kryptomena VC Spectra je pripravená zatieniť bitcoin a ethereum

Sponzorované články VC Spectra je pripravená zatieniť bitcoin a ethereum
VC Spectra je pripravená zatieniť bitcoin a ethereum. Zdroj: vcspectra.io
BITmarkets BITmarkets

PR článok spoločnosti VC Spectra. Negatívne trendy v pohybe cien bitcoinu a etherea podnietili mnohých držiteľov, aby preskúmali cenné skryté klenoty. VC Spectra získala značnú trakciu vďaka svojim vynikajúcim odmenám a výnimočnej užitočnosti v reálnom živote. Pozrime sa bližšie na prevratné vlastnosti tokenu a zanalyzujme, prečo hlavní odborníci navrhujú VC Spectra ako top kryptomenu na investovanie v roku 2023.

>>KÚPIŤ TOKENY SPCT TERAZ<<

VC Spectra (SPCT) ponúka bezkonkurenčné zisky v trvajúcom verejnom predpredaji

VC Spectra je komunitou riadený decentralizovaný hedžový fond, ktorý prináša najlukratívnejšie investičné príležitosti do aktuálnych blockchainových projektov a technologických startupov. Používatelia VC Spectra môžu skúmať rôzne tokeny a medzery na trhu a získavať štvrťročné dividendy a spätné odkúpenia zo ziskov svojich inteligentných investičných rozhodnutí.

Špičkové mechanizmy a obchodné systémy umelej inteligencie VC Spectra navyše s neprekonateľnou úrovňou presnosti zisťujú najživotaschopnejšie možnosti. Investori preto môžu identifikovať opakujúce sa trhové trendy a prijať nespočetné množstvo výnosných projektov, ktoré poskytujú maximálnu návratnosť pri minimalizácii rizík.

Deflačný token VC Spectra je token štandardu BRC-20, ktorý je postavený na blockchaine bitcoinu a poskytuje množstvo vynikajúcich výhod ako napríklad skorý prístup k zľavám pred začatím investície a hlasovacie právo pri budúcom predaji.

Okrem toho, držitelia SPCT začnú čoskoro dostávať dividendy ešte pred oficiálnym spustením. VC Spectra má v súčasnosti cenu len 0,025 dolára, čo znamená, že investori v 3. etape môžu získať 32 % zisky, keď sa token v ďalšej etape predpredaja vyšplhá na 0,033 dolára. Zapojte sa do verejného predpredaja ešte dnes a zistite, prečo nadšenci kryptomien chvália VC Spectra ako najlepšiu kryptomenu, ktorú si dnes môžete kúpiť.

>>KÚPIŤ ŽETÓNY SPCT TERAZ<<

Analýza ceny bitcoinu

Cena bitcoinu za posledné dva dni klesla o 5,126 %, z 27 727 dolárov 29. augusta na súčasnú cenu bitcoinu (BTC) 26 305 dolárov. Okrem toho analytici poukazujú na to, že bitcoin sa od polovice augusta nedokázal priblížiť k hranici 28 000 dolárov. Kritici preto očakávajú, že najnovší pokles ceny bitcoinu môže mnohých držiteľov BTC poháňať k tomu, aby sa pod zvýšeným predajným tlakom prehli.

Na druhej strane, mnohí kryptoanalytici poskytli pozitívnu predpoveď ceny bitcoinu po tom, čo spoločnosť Greyscale, ktorá sa zaoberá správou digitálnych aktív, 29. augusta vyhrala súdny spor proti SEC. Okrem iného, držitelia bitcoinu očakávajú masívne nárasty cien pred ďalším halvingom v apríli 2024.

Analýza ceny etherea

Cena etherea klesla za posledných osem dní o 1,571 %, z 1 679 dolárov 23. augusta na aktuálnu hodnotu 1 652 dolárov. Analytici  očakávajú, že aktívum bude pokračovať v negatívnom trende, ktorý vyplynul z náznakov, že Federálny rezervný systém môže v druhej polovici roka 2023 zvýšiť úrokové sadzby. Preto niektorí odborníci poskytli negatívnu analýzu ceny ETH, pričom uviedli, že ethereum sa v nasledujúcich dňoch môže prepadnúť pod 1 630 dolárov.

Na druhej strane niektorí veria, že sa aktívu sa čoskoro podarí skonsolidovať nad hranicou 1 700 dolárov vďaka viacerým pozitívnym faktorom.

Odborníci poukazujú na to, že VC Spectra (SPCT) je pripravená stúpať v rebríčku a ohroziť stabilitu etherea a bitcoinu. Tento skrytý klenot sa zaradil medzi top altcoiny na súčasnom kryptomenovom trhu, takže sa nezabudnite ihneď registrovať a získajte obrovský 10% bonus na všetky vklady.

Viac informácií o predpredaji VC Spectra nájdete tu:

Nakúpiť cez presale: https://invest.vcspectra.io/login

Webstránka: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: