[Správy] Vitalik Buterin, zakladateľ Etherea dúfa, že centralizované burzy zhoria v pekle

Novinky Prinášame vám najnovšie správy
Prinášame vám najnovšie správy. Zdroj: shutterstock.com/Tero Vesalainen
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Vitalik Buterin dúfa, že centralizované burzy zhoria v pekle – Švajčiarsko potvrdzuje, že je svetovým kryptolídrom – Zabudnite na Lambo a kúpte si Mustang za kryptomeny – Bitmain je ocenený na 12 miliárd USD – Každý piaty Bitcoin je stratený – Facebook sa vážne zaoberá blockchainom

Získajte exkluzívne členstvo na Trading 11 iba za 10€ mesačne.

Vitalik Buterin dúfa, že centralizované burzy zhoria v pekle

Vitalik sa vyjadril, že pokiaľ ide o obchodovanie s kryptomenami, sú riešenia DEX najlepšou voľbou. Napriek tomu vyjadril neistotu, pokiaľ ide o to, čo si zvolia veľkí obchodníci, profesionálni obchodníci a obchodníci s vysokou frekvenciou. Nakoniec podľa jeho názoru, dokonca aj v prípade, že centralizované burzy úplne nezmiznú, nástup decentralizovaných búrz môže byť len dobrá vec, pretože odstráni to, čo opísal ako “kráľovskú moc” centralizovaných inštitúcií.

Švajčiarsko potvrdzuje, že je svetovým kryptolídrom

SIX, majiteľ a prevádzkovateľ švajčiarskej burzy cenných papierov, dňa 6. júla 2018 odhalil plány na spustenie plne regulovanej kryptoburzy. Jeho oznámenie signalizuje silnú podporu od jedného z najvýznamnejších finančných hubov na svete. Taktiež pokračujúci trend, ktorý dokazuje, že Švajčiarsko stojí na čele inovácií v oblasti kryptomien. Viac sa dočítate TU: https://cryptoslate.com/ (v EN)  

Zabudnite na Lambo a kúpte si Mustang za kryptomeny.

Americký výrobca zákazkových automobilov teraz prijíma platby za oficiálne licencované vozidlá Ford Motor Company a Shelby American v Bitcoinoch. A taktiež v ďalších kryptomenách, vrátane BCH, BTC, LTC, ETH a ďalších. Viac sa dočítate TU: https://news.bitcoin.com/ (v EN)  

Bitmain je ocenený na 12 miliárd USD

Spoločnosť Bitmain, ktorá bola založená v roku 2013, sa stala jednou z najznámejších názvov v rastúcom kryptopriemysle. Spoločnosť zaznamenala v roku 2017 zisk medzi 3 miliardami až 4 miliardami dolárov. Bitmain je vedúcou spoločnosťou vo výrobe zariadení Bitcoin ASIC, ako aj najväčšou ťažobnou spoločnosťou.  Viac sa dočítate TU: https://bitcoinist.com/  (v EN)

Každý piaty Bitcoin je stratený

Podľa článku v The Wall Street Journal je 20% všetkých Bitcoinov v obehu skutočne stratených, buď sú zabudnuté, alebo nedostupné majiteľovi. Bitcoin ktorý je uložený v digitálnej peňaženke, ku ktorej je možné pristupovať len s osobným identifikačným číslom majiteľa. Na rozdiel od kódu PIN z bankomatu, je PIN kód digitálnej peňaženky oveľa dlhší a považuje sa za prakticky nerozlúštiteľný. Viac sa dočítate TU: https://www.newsbtc.com/ (v EN)

Facebook sa vážne zaoberá blockchainom

Sociálny mediálny gigant vymenoval jedného zo svojich vedúcich inžinierov Evana Chenga za svojho prvého “riaditeľa inžinieringu blockchainu”. Nová pozícia bola prvýkrát oznámená spoločnosťou TechCrunch a vo štvrtok bola potvrdená Facebookom. Viac sa dočítate TU: https://altcointoday.com/ (v EN)

Pozrite si naše najnovšie video. Budeme radi, ak sa prihlásite na odber videí na našom YouTube kanáli.

Nepremeškajte naše ďalšie spravodajstvo a prihláste sa na odber noviniek (návod nájdete tu). Nezabudnite nás tiež sledovať na našom Facebooku a najnovšie aj na Instagrame a Twitteri. 

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.