Najhoršie reštaurácie na Slovensku: Drzá obsluha, pasce na turistov či skryté poplatky

  • Dobré jedlo vždy človeku zdvihne náladu.
  • Nie všade však odišli návštevníci spokojní.
  • Veľa podnikov už nechcú ani vidieť.
Off topic Tieto slovenské reštaurácie nechcú ľudia už nikdy vidieť
Tieto slovenské reštaurácie nechcú ľudia už nikdy vidieť. Zdroj: shutterstock.com/frantic00/True Touch Lifestyle
Okazio PCBitmarkets

27 recenzií, 3 hviezdičky, to nezne najhoršie, však? Skúsenosti návštevníkov reštaurácie Kúsok šťastia v Žiline však hovoria samé za seba.

Tripadvisor zozbieral zážitky stravníkov

Čo hovoria o podniku tí, ktorí si tu dali niečo pod zub?

„Jedlo bolo v poriadku. Príšerní čašníci. Boli veľmi neskúsení. Stále im padalo jedlo na zem. Na našu objednávku sme čakali asi 35 minút. Nedostali sme žiadne taniere ani pomarančový džús – čo by malo byť súčasťou raňajok, ktoré sme si zaplatili,” píše recenzent.

Viac slovných recenzií už nie je, ale ďalší recenzenti chvália polohu pri bazéne a dezerty.

Viacero podnikov z tohto zoznamu už nemá webovú stránku, čo môže znamenať, že už svoje brány zatvorili. Každopádne, podľa odozvy zákazníkov sa do týchto podnikov chodiť neoplatí.

SpäťStrana 3/3
Ďalej
txbtxb
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.