Tento perspektívny altcoin môže zažiť BOOM v roku 2022!

Novinky Tento perspektívny altcoin môže zažiť BOOM v roku 2022!
Tento perspektívny altcoin môže zažiť BOOM v roku 2022! ,zdroj: www.shutterstock.com/IvanBabydov
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Zakladateľ najsledovanejšieho kryptomenového kanálu na YouTube, „Coin Bureau”, si myslí, že rok 2022 bude veľkým rokom pre perspektívny altcoin s názvom Cosmos (ATOM).

Cosmos je ekosystém sietí a rôznych nástrojov na vytváranie interoperabilných blockchainov.

Mohlo by ťa zaujímať: Miliardár Bill Miller prichádza s novými vyhláseniami o Bitcoine: „Je to najlepšia poistka voči inflácii!”

ATOM momentálne stojí menej ako 26 USD

V nedávnom videu na YouTube na populárnom kryptomenovom kanáli „Coin Bureau” bolo povedané, že predikcia rastu krypotmeny Cosmos je vysoko optimistická a čaká ju veľký rok. Youtuber s takmer 2 miliónmi odberateľmi sa vyjadril takto:

„Som presvedčený, že projekt Cosmos nájde spôsob, ako pridať hodnotu minci ATOM vo vnútri, ale aj mimo svojho ekosystému. Naozaj verím, že rok 2022 bude pre Cosmos veľkým rokom, pokiaľ však nevstúpime do ďalšej kryptomenovej zimy.”

V súvislosti s cenou tokenu ATOM, ktorá sa počas písania tohto článku pohybuje okolo 26 USD, povedal:

„Oznámenia, vylepšenia a vývoj tímu Cosmosu pomohli rastu ATOM-u, ale od posledného vylepšenia v septembri sa zvýšil len o 50 %. Okrem všeobecnej neschopnosti, ktorú vidíme na kryptotrhu od začiatku tohto roka, sa ATOM za posledných pár mesiacov pokúsil prejsť hranicou 45 USD, avšak to sa mu nepodarilo.”

Pokiaľ chceš obchodovať alebo iba nakupovať kryptomeny, odporúčame ti použiť burzu Binance. Nemáš ešte účet na Binance? Vytvor si ho teraz cez >>>zľavový odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na poplatky pri obchodovaní. 

Rok 2022 môže pre tento altcoin vyzerať sľubne

Youtuber ďalej pokračuje:

„Je mi celkom jasné, že dosiahneme 45 dolárov pravdepodobne za mesiac. ATOM vyzerá úplne perfektne a je pripravený na raketový rast. Zatiaľ nie je na obzore veľký predajný tlak a mali by sme byť schopní dostať sa na úroveň minimálne 45 dolárov, ktorú za posledných pár mesiacov dosiahol už párkrát.”

Populárna finančná vzdelávacia show InvestAnswers je tiež vysoko optimistická v predikcii rastu tejto kryptomeny. V nedávnom videu na YouTube expert pre InvestAnswers povedal divákom, že ATOM vyzerá „absolútne perfektne”, a jeho cena môže „explodovať”. Predpoveď je teda taká, že altcoin v nasledujúcich týždňoch vyrastie minimálne o 40 %.

Čítaj ďalej: Odvoz za kryptomeny? – Uber spustí platby pomocou kryptomien!