Analýza highcap altcoinov – Čo sledovať po break out pohybe BTC?

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Niektoré altcoiny šialene rastú a je len otázne, kedy príde korekčný pokles. Máme tu však aj také mince, ktoré sa prevažne pohybujú na dne alebo už korekciu majú za sebou. Oplatí sa ich nakúpiť a obchodovať?

V dnešnom update sa pozrieme na highcap altcoiny, ktoré vyzerajú zaujímavo na nákup. 

LTC/BTC – Konečne zmena trendu?

LTC sa v súčasnosti pohybuje na veľmi dôležitej kľúčovej úrovni. Hladina 0,0054 BTC je 0,5 Fib. ratracement 3. vlny, kde by sme v prípade bullish marketu (a následného poklesu) dávali stoploss. V tomto prípade ide ale o invalidation hladinu bearish cyklu. Pokiaľ by prišiel break out, tak je pomerne vysoká pravdepodobnosť, že LTC už má to najhoršie za sebou a začne konečne rásť!

TRX/BTC – Key break out

TRX sa nám konečne dal do pohybu. Ukážková sideways štruktúra na dne je konečne dokončená a s veľkou pravdepodobnosťou sa včerajším bullish pohybom začal nový, dlhodobý bullish trend. Korekcia samozrejme môže prísť, ale kto je už v obchode, tak sa mi zdá zbytočné vystupovať.

Chceš obchodovať na burze a byť ziskový? Možno ťa bude zaujímať Vysoká škola tradingu.

DASH/BTC – Horúci altcoin

DASH beriem ako jeden z najhorúcejších altcoinov tohto leta. Na grafe sa nám tvorí kľúčový bullish pattern, z ktorého už prišiel break out. Teraz na základe technickej analýzy môžeme čakať na zisky. Ideme sa zviesť s rastom?

Využite 50 % zľavu na kurz v predpredaji alebo naše VIP členstvá.

Autorom týchto analýz je Ľuboš z projektu Bitcoin Skupina. Spojili sme sa s trading11.com a vytvorili spoločné členstvo, ktoré v oblasti obchodovania na burze nemá na česko-slovenskej scéne konkurenciu. Viac informácií získaš na tomto odkaze.

Táto analýza je iba orientačná a neslúži ako odporučenie na nákup či predaj. Situácia na trhu sa môže kedykoľvek zmeniť. Špekulatívne obchody sú na krypto trhoch veľmi rizikové!

Autor:
Ľuboš Kovár
Ľuboš Kovár

Kryptomenám sa venuje už od strednej školy. Za niekoľko rokov vybudoval z Kryptomagazínu najväčší kryptomenový a zároveň ekonomický magazín na Slovensku.