Spiaca veľryba Dogecoinu s majetkom 40 miliónov dolárov sa znova objavila a investuje do tohto altcoinu

  • Kryptomenový trh ožíva novým pohybom.
  • Veľký investor presúva 40 miliónov dolárov z Dogecoinu do nových projektov.
  • Nový token DOGEN sľubuje investorom 700 % nárast ešte pred ukončením predpredaja.
Sponzorované články Veľryba Dogecoinu investuje do tohto altcoinu
Veľryba Dogecoinu investuje do tohto altcoinu. Zdroj: Dogen
BitmarketsBitmarkets

PR článok DOGEN. Neočakávaný krok zahŕňa presun prostriedkov do novej digitálnej mince v cene pod 0,07 dolára. Táto náhla aktivita vyvolala zvedavosť v kryptosvete a nastolila otázky o potenciáli tohto menej známeho altcoinu.

DOGEN: Ultimátny memetoken pre skutočných alfa samcov

Predstavte si život snov — luxusné autá, hrubé balíky peňazí a ženy, ktoré priťahujú pozornosť. To je životný štýl DOGEN.

Token DOGEN

Token DOGEN. Zdroj: dogen.meme

Ak ste typ človeka, ktorý sa vždy snaží posunúť vyššie, musíte sa pozrieť na DOGEN. Tento meme token je pre skutočných alfa samcov, ktorí vždy víťazia.

Držať ako šelma, ovládnuť trh

DOGEN má explodovať. Hovoríme o 700 % náraste ešte pred ukončením predpredaja — a to je len začiatok. DOGEN sa zahrieva na tie šialené zisky, ktorými sú memetokeny v tejto sezóne známe. Vstúpte včas a sledujte, ako sa ostatní snažia držať krok, zatiaľ čo vy ste už na vrchole.

Meme token dogen

Meme token dogen. Zdroj: dogen.meme

Premeškali ste WIF, Popcat alebo Ponke?

DOGEN je nový alfa na blockchaine Solana, beží s veľkými psami ako BONK, WIF a Popcat — všetky z nich explodovali s 1 000 % ziskami v určitom okamihu.

Práve teraz je DOGEN pod radarom, ale chystá sa stanoviť nové rekordy v tomto rastovom behu. Toto si nechcete nechať ujsť.

Máte toho DOGEN ducha? Dobre, pretože robia airdrop. Všetko, čo musíte urobiť, je flexiť na sociálnych sieťach, nazbierať tokeny počas predpredaja a začať budovať svoju DOGEN armádu so svojim referenčným odkazom. Za každého rekruta získate tučných 20 % ich Zlatých bodov z nákupov tokenov.

Tokeny Dogen

Populárna meme minca

Populárna meme minca. Zdroj: dogen.meme

Dogecoin: Meme minca meniaca sa na kryptomenový fenomén

Dogecoin je kryptomena, ktorá vznikla v roku 2013 ako zábavná alternatíva k tradičným minciam, používajúc psa Shiba Inu z populárneho meme ako svoje logo. Na rozdiel od Bitcoinu, ktorý má obmedzené množstvo, Dogecoin je hojný, bez maximálneho limitu a 10 000 nových mincí sa vyťaží každú minútu. Pôvodne vytvorený ako vtip Billym Marcusom a Jacksonom Palmerom, získal neočakávanú popularitu, najmä v roku 2021, keď jeho hodnota presiahla 50 miliárd dolárov. Tento rast bol poháňaný buzz-om na sociálnych sieťach a podporou od osobností ako Elon Musk. Potenciál Dogecoinu spočíva v jeho silnej komunite a vplyve sociálnych médií na jeho adopciu, čo z neho robí významného hráča na súčasnom kryptomenovom trhu.

Záver

Reaktivácia hlavných držiteľov Dogecoinu signalizuje zmeny v dynamike trhu. Zatiaľ čo mince ako DOGE môžu mať menší krátkodobý potenciál, DOGEN sa vynára ako token pre tých, ktorí hľadajú excelenciu. S očakávaným 700 % rastom do konca predpredaja a potenciálnymi tisícnásobnými výnosmi buduje komunitu lídrov a ponúka reálne výhody vrátane exkluzívnych kampaní pre včasných osvojiteľov.

TIP Pripojiť sa ku komunite DOGEN

Stránka: https://dogen.meme/

Twitter: https://twitter.com/dogenmeme

Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

txbtxb

Najčítanejšie články

1

Slováci, pripravte sa. Mnohí od januára prídete o stovky eur mesačne

2

Už o pár dní stratia Slováci obľúbenú českú stanicu. Dostanú za ňu náhradu?

3

Výstavba dôležitého diaľničného tunela ide výrazne vpred. Kedy ho otvoria pre verejnosť?

4

Veľká banka čelí škandálu. Za hodinu zmizlo klientovi 200-tisíc eur

5

Ktorý operátor je na Slovensku najlacnejší? Odpoveď vás prekvapí

PR články

Sprievodca obchodníka: Najvýznamnejšie indikátory sentimentu pre správne rozhodnutia

Henrieta Balázsová  | 22. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Obchodovanie na finančných trhoch nie je len o číslach a dátach, ale aj o pochopení nálady trhu, ktorá často rozhoduje o úspechu či neúspechu.

Ako sa správne rozhodovať pri obchodovaní.

Turbulentné časy na finančných trhoch: Kam smerujú S&P 500, ropa a Bitcoin?

Henrieta Balázsová  | 19. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Finančné trhy v posledných týždňoch zažívajú poriadnu jazdu.

Turbulentné časy na finančných trhoch

Trump vs. Harrisová: Komu dajú majitelia kryptomien radšej svoj hlas?

Henrieta Balázsová  | 16. októbra 2024

Prvýkrát v histórii sa postoj ku kryptomenám stáva dôležitým faktorom v nadchádzajúcich prezidentských voľbách v Spojených štátoch.

Trump vs. Harrisová