Príchod Biedronky na Slovensko sa blíži. Vieme, čo nájdete na pultoch reťazca

  • Vstup Biedronky na slovenský trh predstavuje významný míľnik v rozvoji maloobchodného sektora na Slovensku.
  • Okrem poľských výrobkov si v predajniach budú môcť zákazníci kúpiť aj slovenské.
  • Tieto značky prejavili záujem.
Novinky Príchod Biedronky na Slovensko sa blíži
Príchod Biedronky na Slovensko sa blíži. Zdroj: Shutterstock.com/Alexa_Space, garetsworkshop

Poľský maloobchodný gigant Biedronka intenzívne pracuje na svojom vstupe na slovenský trh. Reťazec, ktorý je v Poľsku známy svojimi konkurencieschopnými cenami, aktuálne rokuje s viacerými významnými slovenskými výrobcami potravín a nápojov.

Cieľom je zabezpečiť v predajniach široký sortiment domácich produktov, uvádza portál Aktuality.sk.

Známe značky

Medzi spoločnosťami, s ktorými Biedronka vedie rokovania, sú také zvučné mená ako Kofola, výrobca slaných pochutín Namex, producent cukroviniek Sedita, výrobca rastlinných alternatív Lunter či syrárska spoločnosť Savencia, známa značkou Liptov.

Spoločnosť Kofola uviedla, že už niekoľko mesiacov je v kontatke so zástupcami Biedronky. Konkrétne produkty, ktoré sa objavia na pultoch nových predajní, sú však stále predmetom prebiehajúcich rokovaní. Podobne sa vyjadrila aj spoločnosť Namex, ktorá je známa svojimi chrumkami, lupienkami a cestovinami.

Sedita, jeden z najväčších producentov cukroviniek na Slovensku, zatiaľ absolvovala úvodné rokovania. Detaily však nie sú známe ani v tomto prípade. Poznať ich budeme až po ukončení rokovaní.

Zákazníci sa môžu tešiť aj na produkty značky Lunter. Spoločnosť Alfa Bio, ktorá túto značku zastrešuje, potvrdila aktívne rokovania s Biedronkou. V predajniach by mali byť dostupné najobľúbenejšie produkty z portfólia tejto značky.

Savencia, ktorá stojí za populárnymi syrmi značky Liptov, taktiež potvrdila prebiehajúce rokovania. Spoločnosť predpokladá, že do Biedronky bude dodávať výber svojich najpredávanejších výrobkov.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

O spoluprácu nestojí každý

Späť
Strana 1/3Ďalej
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.