Nepremeškajte šancu. Veľká banka rozdáva 100-eurové odmeny

  • Tretia najväčšia slovenská banka rozdáva odmeny v hodnote až 100 eur.
  • Klienti ich získajú za platby kartou, ktorú dostanú k účtu bez poplatkov.
  • Táto mimoriadna akcia je časovo obmedzená.
Novinky Tatra banka rozdáva stoeurové odmeny
Tatra banka rozdáva stoeurové odmeny. Zdroj: shutterstock.com/fizkes/TaniaKitura

Veľká slovenská banka prináša mimoriadne atraktívnu ponuku. K bankovému účtu, za ktorý neplatíte žiadne poplatky, získate štedrú finančnú odmenu, ak platíte kartou. Táto akcia je časovo obmedzená, zatiaľ však máte ešte dostatok času na to, aby ste ju využili.

Odmena 100 eur za platby kartou

Platby kartou vám teraz môžu priniesť odmenu až 100 eur. Tatra banka spustila zaujímavú kampaň, ktorá motivuje klientov k používaniu platobných kariet pri bežných nákupoch.

Ide o súčasť kampane k Účtu pre modrú planétu, ktorý okrem iného ponúka i možnosť otvoriť si účet až na dva roky bez poplatkov.

Ako to funguje? Stačí si online otvoriť nový Účet pre modrú planétu a potom pravidelne platiť kartou, ktorú k nemu dostanete. Banka vám z každej uskutočnenej platby kartou vráti 10 % z hodnoty nákupu.

Výplata odmeny prebieha každý mesiac, vždy k 20. dňu, a celkový maximálny bonus, ktorý môžete získať, je 100 eur. Táto ponuka platí do konca roka 2024, čo vám dáva dostatok času na jej využitie.

Odmenu získate za všetky digitálne platby

Platby, ktoré sa zarátavajú do kampane, zahŕňajú nielen bežné platby plastovou kartou v obchodoch či na internete, ale aj digitálne platby cez Google Pay a Apple Pay. Zarátavajú sa tiež platby realizované jednorazovým číslom karty pri internetových nákupoch​.

Okrem tejto výhody si noví klienti môžu užiť aj ďalšie benefity. Napríklad pri prenose účtu z inej banky nebudete platiť poplatok za vedenie účtu až dva roky.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Tatra banka ponúka aj účet zadarmo navždy

Tatra banka uvádza:

Otvorte si účet online cez mobilnú aplikáciu alebo náš web a máte ho 12 mesiacov bez poplatku. Ďalších 12 mesiacov bez poplatku získate, ak si k nám prenesiete svoj účet z inej banky.

Späť
Strana 1/2Ďalej
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.