Populárnu službu známeho reťazca môžu využívať ďalší Slováci. Pribudla v 3 mestách

  • Tesco Online nákupy budú dostupné v Lučenci, Rimavskej Sobote, Fiľakove a Poltári.
  • Služba pokryje 70% obyvateľstva Slovenska, čo predstavuje 3,8 milióna ľudí.
  • Tesco ponúka bezplatné doručenie potravín od 18. septembra do 8. októbra 2024.
Ekonomika Populárnu službu známeho reťazca môžu využívať ďalší Slováci
Populárnu službu známeho reťazca môžu využívať ďalší Slováci. Zdroj: Shutterstock.com/ViDI Studio, Kite_rin

Obchodný reťazec Tesco významne rozširuje svoju službu online nákupov potravín na Slovensku. Od 18. septembra 2024 je táto možnosť dostupná pre takmer 100 000 nových potenciálnych zákazníkov v ďalších slovenských mestách a ich okolí. Poukázal na to portál aktuality.sk.

Od 18. septembra 2024 si online bude môcť objednať nákup z Tesca takmer 100-tisíc obyvateľov Lučenca, Rimavskej Soboty, Fiľakova a Poltára a blízkeho okolia,” uvádza spoločnosť vo svojom vyhlásení.

Služba je čoraz dostupnejšia

Týmto krokom Tesco výrazne zvyšuje pokrytie svojej online služby, ktorá bude po novom dostupná pre približne 3,8 milióna obyvateľov Slovenska, čo predstavuje 70 percent populácie krajiny.

 

Služba Tesco Online nákupy je k dispozícii každý deň od 8. do 22. hodiny. Pre zákazníkov hypermarketu v Lučenci je navyše k dispozícii možnosť objednať si tovar online a vyzdvihnúť ho priamo na predajni.

Ako súčasť propagácie rozšírenia služby Tesco ponúka špeciálnu akciu na bezplatné doručenie potravín. Táto ponuka platí na celom Slovensku od 18. septembra do 8. októbra 2024 a zákazníci ju môžu využiť opakovane.

Rozšírenie online nákupov prichádza v čase, keď na slovenskom trhu pribudol nový konkurent v oblasti doručovania potravín. Toto rozhodnutie Tesca tak môže byť vnímané ako reakcia na rastúcu konkurenciu a snaha o posilnenie svojej pozície na trhu.

Tento krok Tesca odráža celkový trend rastu online nakupovania potravín, ktorý sa zrýchlil najmä počas pandémie COVID-19. Pre mnohých spotrebiteľov sa online nákup potravín stal preferovanou voľbou vďaka svojej pohodlnosti a úspore času.

Rozšírenie služby online nákupov potravín od Tesca prináša väčšiu flexibilitu a pohodlie pre zákazníkov v ďalších regiónoch Slovenska, čo môže viesť k zmenám v nákupnom správaní spotrebiteľov v týchto oblastiach.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Online nakupovanie je čoraz populárnejšie

Späť
Strana 1/2Ďalej
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.

Najčítanejšie články

1

Biedronka prekvapuje aj Poliakov. Žasnú nad jej rozhodnutím týkajúcim sa Slovenska

2

Sociálna poisťovňa hľadá ľudí. Okrem platu 2 700 eur ponúka jedinečné benefity

3

Veľká slovenská banka odstaví svoje elektronické služby. Na toto buďte pripravení

4

Vymoženosť, o ktorej Slováci nevedia. Pozrite sa, ako sa dostanete k nižšej faktúre za elektrinu

5

Skupiny Slovákov sa konsolidácia nedotkne. Stačí urobiť jednu zmenu

PR články

Z vrcholu na dno: Neuveriteľný príbeh pádu spoločnosti Intelu

PR články  | 26. septembra 2024

PR článok XTB. Intel, kedysi neotrasiteľný líder v oblasti procesorov, čelí v posledných rokoch dramatickému obratu svojho osudu.

Úpadok spoločnosti Intel

Investujte ako šampión: XTB predstavuje Zlatana Ibrahimovića ako tvár revolúcie vo financiách

Ľuboš Kovár  | 24. septembra 2024 Horúca novinka

Fintech gigant XTB spája sily s futbalovou legendou v prevratnej marketingovej kampani zameranej na investičné riešenia budúcnosti.

XTB predstavuje nového ambasádora značky
Horúca novinka

XTB ohlásilo exkluzívnu novinku: Víta nového ambasádora - Zlatana Ibrahimoviča

PR články  | 23. septembra 2024

XTB, popredná investičná platforma, ktorá nedávno oslávila svoje 20. výročie, prichádza s veľkou novinkou pre svet investovania.

XTB má nového ambasádora