4 kryptomeny, ktoré prekonávajú Bitcoin v roku 2024

  • CYBRO: Nová DeFi platforma s presale cenou 0,03 dolára a potenciálnym ROI 1 200 %.
  • Ethereum: Kľúčový hráč s Proof of stake technológiou, očakávaná hodnota 2 700 dolárov - 6 580 dolárov do 2030.
  • Pyth Network: Orakulové riešenie poskytujúce presné cenové údaje s intervalmi spoľahlivosti.
Sponzorované články Toto sú lepšie kryptomeny ako Bitcoin
Toto sú lepšie kryptomeny ako Bitcoin. Zdroj: cybro.io

PR článok CYBRO. Mnohí skúsení investori presúvajú svoju pozornosť od Bitcoinu. Namiesto toho sa obracajú k štyrom sľubným altcoinom, ktoré ukazujú potenciál pre masívne výnosy. Tento trend vyvoláva zvedavosť ohľadom toho, ktoré digitálne meny sú pripravené na taký pozoruhodný rast. Preskúmajme tieto vznikajúce kryptoaktíva, ktoré by mohli byť ďalšou veľkou vecou.

CYBRO presale prekračuje

CYBRO priťahuje pozornosť kryptovelrýb, keď jeho exkluzívny predaj tokenov rýchlo prekročil 2 milióny dolárov. Táto platforma DeFi novej generácie ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov v akýchkoľvek trhových podmienkach.

Experti predpovedajú potenciálny ROI 1 200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii za predpredajnú cenu len 0,03 dolára za kus. Tento zriedkavý, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentných investorov a influencerov, čo naznačuje silnú dôveru a záujem. V ďalšej vzrušujúcej aktualizácii CYBRO predstavilo referenčný program. Ponúka 12 % provízie z nákupov tokenov priamych odporúčaných, 3 % od odporúčaných druhej úrovne a 2 % od odporúčaných tretej úrovne. Odmeny sú distribuované týždenne v USDT a odporúčaní dostávajú dvojnásobné CYBRO body pri svojom prvom vklade pomocou referenčného kódu.

Okrem ponuky tokenov CYBRO zaviedlo systém bodov, ktorý ďalej zvyšuje stimuly pre investorov. Držitelia týchto bodov sa automaticky kvalifikujú na účasť v CYBRO Airdrop, pričom distribúcia tokenov je priamo viazaná na počet držaných bodov. Platforma prideľuje až 1 milión bodov týždenne, ktoré investori môžu získať prostredníctvom pozícií v CYBRO DeFi Vaults.

Držitelia tokenov CYBRO budú mať prospech z lukratívnych staking odmien, exkluzívnych airdropov, cashbacku na nákupy, znížených poplatkov za obchodovanie a požičiavanie a robustného poistného programu v rámci platformy.

S iba 21% celkových tokenov dostupných pre tento predpredaj a približne 64 miliónov už predaných, je to zlatá príležitosť pre múdrych investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pripojte sa k CYBRO a zamerajte sa na budúce výnosy až 1 200%<<<

Svetlá budúcnosť Etherea: Pohľad na to, čo príde

Ethereum stojí ako kľúčový hráč v kryptosvete. Využíva technológiu Proof of stake, čo ho robí energeticky efektívnym. Známe pre svoje smart kontrakty a aplikácie, Ethereum poháňa široké spektrum decentralizovaných projektov. Vylepšenia ako Arbitrum a Polygon pomáhajú lepšie spracovávať transakcie. Poplatky sa stále platia v ETH. Od svojho začiatku Ethereum výrazne rástlo a menilo sa. Prechod na Proof of stake v roku 2022 bol významným míľnikom. Do budúcnosti sa pripravujú vylepšenia, ktoré majú urobiť transakcie lacnejšími a rýchlejšími. V dôsledku toho by ETH mohlo naďalej zostať silným aktívom. Do roku 2030 sa očakáva, že jeho hodnota bude v rozmedzí približne 2 700 až 6 580 dolárov.

Pyth Network: Nové orakulové riešenie

Pyth Network získava pozornosť ako sľubné orakulové riešenie v blockchaine. Zbiera cenové údaje z búrz a obchodných firiem, pridávajúc intervaly spoľahlivosti na zdôraznenie presnosti a neistoty cien. Táto funkcia je obzvlášť užitočná na volatilných trhoch. Pyth získava údaje priamo, zabezpečujúc včasné a presné informácie. Pôvodne založená na Solane a Pythnete, Pyth sa teraz rozširuje na iné reťazce pomocou Wormhole. Jeho ekosystém je postavený na úlohách spotrebiteľov, vydavateľov a delegátorov. Títo účastníci udržiavajú presnosť a spoľahlivosť systému. Pyth odmeňuje prispievateľov na základe výkonu a kvality údajov, podporujúc konzistentnú presnosť. S týmito prvkami Pyth Network ukazuje potenciál pre významný vplyv v blockchain technológii.

Jupiter Coin: Rozširovanie DeFi ekosystému Solany v roku 2024

Jupiter hrá kľúčovú úlohu v ekosystéme Solana so svojím pokročilým swap agregačným motorom. Poskytuje dôležitú infraštruktúru likvidity, ktorá poháňa DeFi aktivity Solany. Jupiter rozširuje svoje DeFi ponuky zavedením funkcií ako Limit Order, DCA/TWAP, Bridge Comparator a Perpetuals Trading. Tieto produkty môžu vyhovieť rôznym obchodným stratégiám a potrebám. S rastom Solany sa nástroje a technológia Jupitera môžu stať kritickejšími pre užívateľov hľadajúcich efektívne obchodné možnosti. S postupom kryptotrhu v roku 2024 môže Jupiter prilákať tých, ktorí majú záujem o všestranné a robustné DeFi riešenia v rámci siete Solana.

Investičná príležitosť

Hľadáte revolučnú investičnú príležitosť? CYBRO spĺňa všetky potrebné parametre. Táto inovatívna DeFi platforma ponúka neuveriteľný potenciál rastu s očakávanou ROI až 1 200 %. S AI-poháňanou technológiou, exkluzívnymi airdropmi a atraktívnymi staking odmenami, CYBRO prekonáva hranice kryptoinvestícií.

Stellar získava momentum

Stellar získava pozornosť v roku 2024, keď kryptotrh vykazuje známky rastúceho trendu podobného roku 2021. Spustený v roku 2014, Stellar je open-source sieť, ktorá využíva blockchain na umožnenie rýchlych, nízkonákladových prevodov prostriedkov. Podporuje rôzne meny, vrátane digitálnych verzií národných mien a kryptomien ako Bitcoin. Stellar sa odlišuje tým, že sa zameriava na zlepšenie existujúcich finančných systémov namiesto ich nahradenia. Jednotlivci môžu globálne prevádzať prostriedky prostredníctvom jeho aplikácií, zatiaľ čo spoločnosti môžu vytvárať blockchain riešenia na jeho sieti. S podporou významných partnerstiev je vývoj siete podporovaný Stellar Development Foundation, povzbudzujúc inovácie ako razenie NFT a smart kontrakty.

Záver

Vybrané mince ETH, PYTH, JUP a XLM môžu mať menší potenciál v krátkodobom horizonte. CYBRO, technologicky pokročilá DeFi platforma, ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov prostredníctvom AI-poháňanej agregácie výnosov na blockchaine Blast. S funkciami ako lukratívne staking odmeny, exkluzívne airdropy a cashback na nákupy, CYBRO zaisťuje vynikajúcu užívateľskú skúsenosť charakterizovanú bezproblémovými vkladmi a výbermi. S dôrazom na transparentnosť, súlad s predpismi a kvalitu sa CYBRO vyníma ako sľubný projekt so silným záujmom od investorov a influencerov.

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

Najčítanejšie články

1

Biedronka prekvapuje aj Poliakov. Žasnú nad jej rozhodnutím týkajúcim sa Slovenska

2

Sociálna poisťovňa hľadá ľudí. Okrem platu 2 700 eur ponúka jedinečné benefity

3

Veľká slovenská banka odstaví svoje elektronické služby. Na toto buďte pripravení

4

Vymoženosť, o ktorej Slováci nevedia. Pozrite sa, ako sa dostanete k nižšej faktúre za elektrinu

5

Skupiny Slovákov sa konsolidácia nedotkne. Stačí urobiť jednu zmenu

PR články

Z vrcholu na dno: Neuveriteľný príbeh pádu spoločnosti Intelu

PR články  | 26. septembra 2024

PR článok XTB. Intel, kedysi neotrasiteľný líder v oblasti procesorov, čelí v posledných rokoch dramatickému obratu svojho osudu.

Úpadok spoločnosti Intel

Investujte ako šampión: XTB predstavuje Zlatana Ibrahimovića ako tvár revolúcie vo financiách

Ľuboš Kovár  | 24. septembra 2024 Horúca novinka

Fintech gigant XTB spája sily s futbalovou legendou v prevratnej marketingovej kampani zameranej na investičné riešenia budúcnosti.

XTB predstavuje nového ambasádora značky
Horúca novinka

XTB ohlásilo exkluzívnu novinku: Víta nového ambasádora - Zlatana Ibrahimoviča

PR články  | 23. septembra 2024

XTB, popredná investičná platforma, ktorá nedávno oslávila svoje 20. výročie, prichádza s veľkou novinkou pre svet investovania.

XTB má nového ambasádora