Dom za 10 000 eur či auto za 1 600 eur: Štát rozpredáva majetok za zlomok ceny

  • Ak hľadáte vozidlo či nehnuteľnosť za zlomok ceny, ste na správnom mieste.
  • Štát zverejnil viacero zaujímavých inzerátov.
  • Má to však háčik.
Ekonomika Štát rozpredáva majetok za zlomok ceny
Štát rozpredáva majetok za zlomok ceny. Zdroj: shutterstock.com/Gorloff-KV
BitmarketsBitmarkets

Štát rozpredáva majetok za zlomok jeho hodnoty. Mnohé z týchto ponúk, ktoré zverejnili buď v Registri ponúkaného majetku štátu, alebo na webe finančnej správy, na prvý pohľad vyzerajú mimoriadne lákavo.

Ide o staršie vozidlá, nehnuteľnosti, ba dokonca aj celé domy, ktoré sa predávajú za ceny často oveľa nižšie, ako je ich trhová hodnota.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Čo môžete získať za niekoľko tisíc eur? Aké sú riziká spojené s takouto kúpou? Pozrime sa spolu na zaujímavé ponuky, ktoré sa aktuálne nachádzajú v štátnej inzercii.

Späť
Strana 1/3Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.