Slováci, pozor. Veľká banka chystá odstávku služieb

  • Počas víkendu spustí jedna z najväčších slovenských bánk odstávku.
  • Obmedzenia sa budú týkať elektronických služieb a potrvajú 7 hodín.
Novinky Veľká banka chystá odstávku
Veľká banka chystá odstávku. Zdroj: shutterstock.com/Tupungato/Ground Picture
BitmarketsBitmarkets

Veľká slovenská banka oznámila odstávku niektorých svojich služieb. Tá prebehne už počas nadchádzajúceho víkendu. Táto odstávka je nevyhnutná z dôvodu údržby a modernizácie systémov a prispeje k skvalitneniu služieb.

Veľká banka odstaví viaceré služby

ČSOB banka oznámila, že v nedeľu 8. septembra obmedzí svoje elektronické služby. Podľa oficiálneho oznámenia banky dôjde k celkovému obmedzeniu viacerých digitálnych a online služieb. Klienti by sa na to mali zodpovedne pripraviť.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Ako sa pripraviť na odstávku?

Pre klientov je dôležité, aby si v predstihu zabezpečili všetky nevyhnutné finančné operácie. Ak potrebujete vykonať platby alebo spravovať svoje financie, odporúča sa to urobiť ešte pred začiatkom odstávky, teda pred polnocou zo soboty na nedeľu.

Banka skvalitňuje služby

Plánovaná odstávka je dôležitou súčasťou procesu zlepšovania kvality bankových služieb. Aj keď môže na pár hodín spôsobiť nepríjemnosti, jej cieľom je prispieť k dlhodobému skvalitneniu zákazníckej skúsenosti a zlepšeniu technologických riešení.

Banka preto prosí svojich klientov o trpezlivosť a pochopenie. V prípade otázok alebo nejasností sa môžu klienti obrátiť na zákaznícke centrum ČSOB, ktoré je k dispozícii.

Počas plánovanej odstávky nebudú fungovať tieto služby

Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: CSOBTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.