Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Táto kryptomena stúpa o desiatky percent uprostred korekcie trhu

  • Tron stúpol o takmer 50 %, zatiaľ čo Bitcoin a trh neustále klesajú.
  • Zvýšenie ceny prišlo po spustení generátora meme tokenov SunPump.
  • Mnohí investori vďaka tomuto spusteniu rozprávkovo zbohatli.
Analýzy Tron rastie uprostred korekcie trhu
Tron rastie uprostred korekcie trhu. Zdroj: shutterstock.com/creativestockpro/vk_st a TradingView
BitmarketsBitmarkets

Väčšinou sa ceny altcoinov hýbu podľa toho, akým smerom sa vyberie Bitcoin. Ak cena Bitcoinu stúpne, narastú aj altcoiny a rovnako to funguje aj naopak. Avšak, vždy existujú nejaké výnimky. Napriek tomu, že Bitcoin už pol roka nevytvoril rastúce maximum, cena kryptomeny Tron (TRX) nezastaviteľne rastie, ukazujú údaje TradingView.

Tron rastie počas trhovej korekcie

Cena tokenu TRX vytvorila minimum v polovici apríla 2024, a odvtedy stúpla o 48 %. Len v auguste došlo k vzostupu o 33 %, zatiaľ čo Bitcoin sa trápi a klesá. Toto protichodné správanie môžete vidieť na grafe nižšie. Bitcoin sme vybrali pre porovnanie ako reprezentanta celého kryptomenového trhu.

Tron verzus Bitcoin

Tron verzus Bitcoin. Zdroj: TradingView

Tron v skratke

Tron (TRX) je podľa údajov CoinMarketCap 10. najväčšia kryptomena na svete s celkovou trhovou kapitalizáciou 13,54 miliardy dolárov. Denný objem obchodovania dosahuje 337,50 milióna dolárov a v čase písania ide o najziskovejšiu kryptomenu spomedzi top 10.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Prečo TRX rastie?

Takého masívne zvýšenie ceny tokenu uprostred korekcie môže znamenať len jedno – na sieti sa udiali dôležité fundamentálne udalosti. Zvýšenie ceny prišlo po spustení generátora meme tokenov SunPump v sieti Tron, ktorý vygeneroval príjmy vo výške 1 milión dolárov len za 11 dní.

Investujete do kryptomeny Tron?

Loading ... Loading ...

Bezprostredne po spustení na tom zbohatlo mnoho investorov. Podľa nedávnej správy dokonca jeden obchodník v sieti Tron premenil investíciu 1 200 dolárov do memecoinu BULL na 10 miliónov dolárov.

Raketový nárast hodnoty investície obchodníka zdôrazňuje súčasnú mániu memecoinov na TRON. Sieť podporovaná Justinom Sunom sa stala najnovším blockchainom, ktorý ovládol memecoinový humbuk a pripojil sa k iným, ako sú Solana, Base a Ton.

Poznámka

Pamätajte, že teraz je okolo kryptomeny Tron humbuk, no zároveň cena TRX začala klesať. Nenaskakujte bezhlavo do rozbehnutého vlaku, ale počkajte si na príležitosť, kým cena klesne.

Odvážne vyhlásenie urobil aj kryptomenový analytik The Wolf of Crypto Streets. Vo svojom príspevku na sociálnej sieti X (Twitter) povedal, že každý, kto pochybuje o TRX, by mu mal predať svoje mince. Toto vyhlásenie ukazuje úroveň dôvery ľudí v kryptomenu Tron.

Ak sa viac zaujímate o kryptomeny, odporúčame vám pozrieť sa aj na nasledujúce video:

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: TradingViewTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.