TOP 3 meme coiny pred ďalším cenovým rastom

  • Tieto 3 meme coiny majú vysoký potenciál zhodnotenia.
  • Vybrali sme tie, ktoré odolávali korekcii lepšie ako ostatné.
  • Obchodovanie s meme coinami je extrémne rizikové.
Analýzy Top 3 meme coiny pre rok 2024
Top 3 meme coiny pre rok 2024. Zdroj: shutterstock.com/insta_photos/RomanR
BitmarketsBitmarkets

Trh kryptomien prudko rástol naposledy počas prvého kvartálu 2024. A práve meme coiny boli v centre pozornosti s najvyššími ziskami. Keďže očakávania ďalšieho vzostupu Bitcoinu sú veľké, opäť sa pozrieme na to, ktoré meme coiny môžu zaznamenať masívne zhodnotenie v nasledujúcom rastúcom trende.

Väčšina altcoinov vymazala za posledné mesiace celý predošlý vzostup. Pri meme coinoch to ale neplatí. Pri výbere meme coinov s najvyšším potenciálom sme porovnávali predovšetkým odolnosť ceny voči korekcii. Niektoré totiž odolali podstatne efektívnejšie, a práve na tie sa dnes pozrieme.

Meme coiny sú rizikové

Pamätajte, že akýkoľvek meme coin je vysoko rizikový, a to isté platí aj pre tie, ktoré si predstavíme. Ich cenová volatilita je extrémna. Ak porastie Bitcoin, stúpnu aj meme coiny a ak klesne, všetky utrpia silné znehodnotenie. Ide však o to, ktoré zaznamenajú vyššie zhodnotenie a menší pokles v porovnaní s priemerom.

Zároveň sme ignorovali meme coiny, ktoré vznikli len nedávno za posledné týždne, pretože nemajú cenovú históriu a riziko je až príliš vysoké. Údaje sme čerpali z TradingView a CoinMarketCap.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah
Späť
Strana 1/4Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: CoinMarketCapTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.