Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Ktoré aktíva majú podľa mladých slovenských investorov najväčší potenciál?

Sponzorované články Najhodnotnejšie aktíva na svete
Najhodnotnejšie aktíva na svete. Zdroj: shutterstock.com/RomanR/RHJPhtotos
BitmarketsBitmarkets

Slováci sa dlhodobo vyznačujú tým, že väčšina je zvyknutá držať hotovosť na účte alebo doma v obálke. Jednoducho nie sú zvyknutí investovať. No realita je, že tí, ktorí v roku 2023 peniaze neinvestovali, vplyvom inflácie prišli minimálne o 15 % svojich úspor. Dobrou správou však je, že investičná gramotnosť sa začala zvyšovať už aj na Slovensku. Vojna, pandémia a rôzne makroekonomické činitele, ktoré do veľkej miery ovplyvnili výšku inflácie, donútili aj odporcov investovania nadobudnúť vzdelanie v tejto oblasti.

Navyše každým rokom pribúda čoraz viac mladých investorov, ktorí hľadajú alternatívne investičné riešenia. Medzi ne patria najmä akcie technologického sektora alebo kryptomeny, primárne Bitcoin, Ethereum alebo Solana. Tí, ktorí sú ešte viac zabehnutí v sfére investovania, často volia aj nové, perspektívne projekty.

Platforma Crypto All-Stars

Výraznému rastu sa tešia najmä akcie z technologického sektora

Medzi mladými slovenskými investormi patria technologické akcie na vrcholnú priečku v popularite investičných nástrojov. Spoločnosti ako Apple, Tesla, Google a Amazon reprezentujú lídrov na trhu v inováciách a technologických pokrokoch. Mladí investori vnímajú tieto spoločnosti ako symboly rastu a modernizácie, čo im poskytuje väčšiu dôveru a víziu vyššieho zhodnotenia svojich vkladov. Technologický sektor navyše ťaží z globálneho prechodu na digitálne technológie, ktoré sú základom pre budúci ekonomický rast.

Okrem toho technologické akcie ponúkajú mladým investorom príležitosť stať sa súčasťou revolučných zmien. Príkladom je umelá inteligencia, autonómne vozidlá alebo obnoviteľné zdroje energie. Investovanie do týchto spoločností môže znamenať nielen finančný úspech, ale aj podporu rozvoja oblastí, ktoré majú potenciál transformovať životy ľudí.

Vysoká volatilita týchto akcií však so sebou prináša značné riziká. No investorom, ktorí túto mieru rizika akceptujú, môže technologický sektor priniesť výrazné zhodnotenie.

Kryptomeny – investičný nástroj na ochranu voči inflácii

Kryptomeny predstavujú ďalšiu investičnú oblasť mladých Slovákov, a to najmä vďaka ich potenciálu vysokého zhodnotenia. Najviac populárnou voľbou mnohých slovenských investorov sú potom kryptomeny Bitcoin a Ethereum.

Tento sektor priťahuje pozornosť hlavne kvôli možnosti diverzifikácie portfólia mimo tradičných finančných trhov. Mladí investori vnímajú kryptomeny ako nástroj na ochranu pred infláciou aj ako alternatívu k tradičným menám, ktoré sú ľahko ovplyvniteľné politickými a ekonomickými zmenami.

Aj napriek vysokej volatilite kryptomien mladí slovenskí investori vidia v ich širšej adopcii budúcnosť a chcú sa stať jej súčasťou čo najskôr. So zvyšujúcim sa dopytom stúpa aj príležitosť zapojiť sa do nových a inovatívnych projektov. Sú to napríklad projekty ako Crypto All-Stars alebo The Meme Games, ktoré majú potenciál až 100-násobného zhodnotenia.

Stakujte všetky obľúbené meme coiny na jednom mieste s Crypto All-Stars

Prvá atraktívna investičná príležitosť v rámci kryptomenového sektora je projekt Crypto All-Stars. Ten prináša revolučnú platformu, ktorá umožňuje staking všetkých populárnych meme coinov. Od nadšencov tematiky Shiba Inu – DOGE, FLOKI, po fanúšikov zábavných meme príbehov Pepe the Frog – PEPE, BRETT. Všetky tieto tokeny je možné uzamknúť prostredníctvom funkcie MemeVault.

Crypto All-Stars

Crypto All-Stars. Zdroj: cryptoallstars.io

Neoddeliteľnou súčasťou projektu Crypto All-Stars je natívny token platformy – STARS. Ten okrem kúpy za zvýhodnenú predpredajnú cenu 0,0014022 dolárov možno nadobudnúť tiež v podobe odmien za staking spomínaných meme coinov.

No okrem uzamknutia rôznych meme coinov sa možno k ďalším bonusom dostať aj inak. Vývojári si totiž pripravili možnosť stakingu samotných STARS tokenov s neuveriteľnou návratnosťou. Aktuálne sa táto výška pohybuje na úrovni až 2 100 % APY.

Ako jediná platforma na kryptomenovom trhu s funkciou unifikovaného stakingu viacerých meme coinov zaujala investičnú komunitu natoľko, že len v priebehu prvého týždňa vyzbierala viac ako pol milióna dolárov.

Aktuálne informácie o projekte nájdete na sociálnej sieti X alebo na Telegrame.

Web Crypto All-Stars

Získajte 25 % bonus z vkladu do The Meme Games

Ako zrejme hneď na prvý pohľad zistíte, vývojári projektu The Meme Games sa inšpirovali tematikou olympijských hier, ktorú prepojili so širšou komunitou fanúšikov meme coinov. Za autentické spracovanie atmosféry olympiády boli následne odmenení v podobe vyzbieraného predpredajného kapitálu. Len v priebehu niekoľkých minút od spustenia predpredaja ľudia na projekt prispeli sumou viac ako 100-tisíc dolárov.

The Meme Games

The Meme Games. Zdroj: www.memegamestoken.com

Dôvodov, prečo sa oplatí využiť fázu predpredaja, je hneď niekoľko. Jednak je ňou cena, keď si tokeny môžete kúpiť za 0,0093 dolára. Ešte lákavejší je však 25 % bonus z výšky vkladu do tokenov MGMES. Získať ho môžete tak, že po nákupe si najskôr zvolíte jedného z piatich meme bežcov: Doge, Pepe, Brett, Turbo alebo DogWifHat.

Zvolený súťažiaci následne odbehne virtuálny šprint na 169 metrov, kde každý z pretekárov má rovnakú šancu na výhru v podobe spomínaného 25 % bonusu z predpredajného nákupu. Keď sa rozhodnete nákup zopakovať, budete mať opäť šancu získať 25 % bonus.

Vývojári mysleli aj na investorov, ktorí preferujú pasívne investičné stratégie. Meme Games preto ponúka možnosť uzamknutia tokenov do staking poolu, kde si investori môžu prísť na odmeny v aktuálnej výške 490 % APY.

Nákup zrealizujete na oficiálnej webovej stránke projektu, kde si tokeny MGMES vymeníte za ETH, USDT, BNB alebo za ne zaplatíte platobnou kartou.

Web The Meme Games

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: