Vodiči, na toto si dávajte pri tankovaní extra pozor. Neprávom môžete skončiť na polícii

  • Táto nepríjemnosť sa stala dvojici v auguste na čerpacej stanici v Prešove.
  • Podľa vedenia čerpačky nikto nemal zlé úmysly a nebolo cieľom niekoho poškodiť.
Novinky Kvôli chybe, ktorú neurobili, skončili na polícii
Kvôli chybe, ktorú neurobili, skončili na polícii. Zdroj: Shutterstock.com/AYO Production, BongkarnGraphic
BitmarketsBitmarkets

Mnohí ľudia, ktorí idú na čerpaciu stanicu doplniť do svojho vozidla pohonné látky, si často kúpia nejaké občerstvenie alebo vodu či kávu. Čoraz častejšie sa však stáva, že týchto ľudí krátko po tom kontaktuje polícia, podľa ktorej sa dopustili priestupku.

Ako uvádza portál Regióny.sk, tento prípad pozná Slovák Emil so svojou ženou. Rozhodli sa teda prehovoriť a varovať aj ostatných ľudí. Táto nepríjemnosť sa dvojici stala v auguste na čerpacej stanici v Prešove. Po tom, čo natankovali, ani len nerozmýšľali nad tým, že by ich hľadala polícia.

Na prvý pohľad nejde o nič

Keď žena dotankovala do auta pohonné látky, išla za ne zaplatiť. Nahlásila teda číslo stojana a okrem toho si objednala ešte kávu. Išla platiť kartou a keď išla zadať PIN kód, účtenka už bola na pulte. Kávu si teda vzala a z čerpacej stanice odišla.

Trvalo len niekoľko dní, kým dvojicu kontaktovala polícia s tým, že nezaplatili za tankovanie. Z karty totiž odišli len peniaze za kávu, avšak za palivo nie. V dôsledku toho musel pán Emil ísť na policajnú stanicu a situáciu riešiť osobne. Ospravedlnil sa a s účtenkou išiel na políciu.

Podľa jeho slov však chybu neurobil on a ani jeho žena, ale obsluha. Obsluha čerpacej stanice tvrdila, že na vine je manželský pár, pretože si neskontroloval účtenku. To sa mužovi nepáčilo a rozhodol sa celú situáciu riešiť s vedením, ktorému napísal e-mail. Muž ostatných vodičov varoval, aby si svoje účtenky kontrolovali, pretože aj keď urobí chybu obsluha, je to v podstate chyba zákazníka.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Nestalo sa to prvýkrát

Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Regióny.skTAGY:
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.