Kryptomenová peňaženka Trezor Model Safe 5 – recenzia a návod

Trezor logo
  • Trezor je hardvérová peňaženka, ktorá predstavuje najbezpečnejší spôsob uchovávania kryptomien.
  • Model Safe 5 je najnovší a najkomplexnejší produkt od spoločnosti Trezor.
  • Je plne dotykový a ponúka najrýchlejšiu odozvu.
Portfólio kryptomien
90%
Jednoduchosť
95%
Cena
90%
Nastavenie zariadenia
97%
Bezpečnosť
100%
Trezor logo
94%
Registrovať sa
Trezor v kocke
Názov spoločnosti
Trezor
Sídlo spoločnosti
Česko
Web
trezor.io
Poplatky
bez poplatkov
Český jazyk
check
Populárna značka
check
FacebookInstagramTelegramLinkedIn

  • Celosvetovo známy výrobca
  • Bezpečné a moderné peňaženky
  • Cenovo dostupné produkty

  • Komplikované pre začiatočníkov

Hardvérová peňaženka je najlepší spôsob, ako uchovávať kryptomeny. Priekopníkom v tejto oblasti je spoločnosť SatoshiLabs, ktorá poskytuje typ peňaženiek pod názvom Trezor. Ide o jedného z najväčších poskytovateľov hardvérových peňaženiek na svete. Trezor je vôbec prvý, kto uviedol tento produkt a hneď zožal obrovský úspech.

V tomto článku sa pozrieme konkrétne na hardvérovú peňaženku Safe 5. Ukážeme si kompletný návod a recenziu. Po prečítaní budete mať jasný prehľad o tom, ako funguje hardvérová peňaženka, a ako si ju viete nastaviť. Aj keď sa niektoré postupy môžu zdať ako komplikované, stačí si na to zvyknúť a postupovať presne tak, ako si ukážeme.

Čo je to hardvérová peňaženka?

Pre lepšie pochopenie, prečo je dôležité, aby si každý kryptomenový investor zaobstaral hardvérovú peňaženku, je potrebné vysvetliť si, ako funguje. Bezpečnosť a riziko straty patria medzi hlavné bariéry, kvôli ktorým sa mnohí potenciálni investori obávajú vstúpiť na trh kryptomien. Peňaženka Trezor tieto problémy efektívne odstraňuje.

TIP Ochráňte svoje kryptomeny s najnovším modelom Safe 5

Hardvérová peňaženka je fyzické zariadenie, ktoré má väčšinou pripojenie USB alebo USB-C, ktorým sa pripájate k vášmu počítaču. Fakt, že ide o fyzické zariadenie bez pripojenia na internet znamená, že nikto vám tieto kryptomeny nemôže ukradnúť ani hacknúť. Na to, aby ste stratili kryptomeny, by musel zlodej odcudziť nielen zariadenie, ale aj vaše prístupové kódy.

Ďalšou výhodou hardvérovej peňaženky je, že niektoré modely dokážu pracovať s viacerými blockchainmi súčasne. To umožňuje používateľovi spravovať mnoho rôznych typov mincí z viacerých búrz na jednom zariadení.

Najnovší model Safe 5

Najnovší model Safe 5. Zdroj: Trezor

Prístupové kľúče

Hardvérová peňaženka slúži na uchovanie verejných a privátnych kľúčov. Verejný kľúč je odvodená kryptomenová adresa peňaženky a privátny kľúč je heslo potrebné za potvrdenie transakcie.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: TrezorTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.