Tento populárny meme coin sa čoskoro uvedie na kryptoburzách – investori majú poslednú možnosť zakúpiť si ho v rámci predpredaja

Sponzorované články Nový meme coin na kryptoburzách
Nový meme coin na kryptoburzách. Zdroj: PlayDoge
BitmarketsBitmarkets

Tvorcovia projektu PlayDoge oznámili ukončenie predpredaja na 26. augusta o 10:00. V rámci fundraisingu sa im podarilo vyzbierať viac ako 6 miliónov dolárov. 

Vývojársky tím sa rozhodol ukončiť predpredaj v predčasnom termíne. Dôvodom je rýchlejší vývoj P2E hry než bolo v pôvodnom pláne. 

Hnacou silou ekosystému PlayDoge je herná aplikácia, pri ktorej sa vývojársky tím inšpiroval populárnou hrou Tamagoči. Hru však obohatili o blockchainové funkcie a možnosť monetizovať úspechy hráčov vo forme tokenov PLAY. Aplikácia bude dostupná už čoskoro na Google Play aj AppStore.

Navštíviť PlayDoge

Členovia komunity netrpezlivo očakávajú aj oznámenie presného dátumu, kedy si budú môcť nárokovať svoje zakúpené tokeny PLAY. Ďalším krokom je uvedenie PLAY na trh. Držiteľom sa tým ponúka príležitosť využiť obchodovanie na trhu prostredníctvom tohto tokenu a dosiahnuť významné zisky z rastúceho dopytu po ňom. 

Už teraz mnohí experti na kryptotrhy označujú token PLAY za nový DOGE. Detaily o uvedení PLAY na trh budú skorým investorom oznámené po dátume ukončenia fundraisingu.

Do konca predpredaja však ostáva už len 6 dní. Investori tak majú poslednú príležitosť k zakúpeniu tokenov PLAY za zvýhodnenú cenu 0,00531 dolára.

Vďaka atraktívnej kombinácii hrateľnosti a silnej použiteľnosti tokenov PLAY môžu ich držitelia po skončení predpredaja očakávať výrazné výnosy. Ten najlepší čas na ich nákup je tak práve teraz.

Navštíviť PlayDoge

Tvorcovia PlayDoge poskytli členom komunity niekoľko ukážok alfa verzie P2E hry 

Uvedenie PlayDoge na trh predstavuje jedno z najočakávanejších kryptomenových ICO tohto roka. Za jeho rastúcou popularitou stojí inovatívna P2E hra, ktorá oživuje nostalgický fenomén 90. rokov – známu hru Tamagoči. Tí, ktorí si tento kultový hit pamätajú, si určite spomenú na jeho návykovosť. Úlohou bolo čo najlepšie sa starať o šťastie a zdravie svojho virtuálneho miláčika. No PlayDoge dáva pôvodnému konceptu úplne nový rozmer. Kryptomenoví nadšenci si prídu na svoje vďaka možnosti zarábať tokeny PLAY spôsobom play-to-earn a tiež vďaka integrovaným blockchainovým funkciám.

Čím lepšie sa hráč o svojho 2D psa stará, kŕmi ho a úspešne sprevádza sériou minihier, tým získava väčšie odmeny v podobe tokenov PLAY. Vďaka najmodernejším blockchainovým funkciám môžu držitelia používať svoje zarobené tokeny na vykonávanie obchodných transakcií a úspešne tak zhodnotiť svoje úspechy priamo v hre.

Na rozdiel od väčšiny P2E hier kladie PlayDoge dôraz na funkcionalitu tokenov. Mnohé Web3 hry zlyhali práve kvôli obmedzeniam úžitkovosti alebo preto, že hráči boli primárne motivovaní víziou speňaženia získaných tokenov.

Vývojársky tím projektu PlayDoge však pristupuje k projektu komplexnejšie. Hoci je meme coin PLAY hlavným herným platidlom, jeho potenciál je s neustálym vývojom hry neobmedzený. Hráči ho budú môcť použiť na nákup štýlových psích domčekov, doplnkov, pamlskov alebo nástrojov na výhry v minihrách.

Dynamická tokenomika a rôznorodé použitie tokenov PLAY nielen zlepšujú herný zážitok, ale ho robia ešte pútavejším.

K celkovému vzrušeniu prispelo aj to, že tvorcovia poskytli členom komunity niekoľko ukážok alfa verzie hry PlayDoge:

Už len tieto krátke zábery vyvolávajú pocit nostalgie 90. rokov a prinášajú živý a dynamický zážitok.

Navštíviť PlayDoge

PlayDoge nie je len ďalší DOGE, ale aj líder v oblasti P2E hier

Z hľadiska užitočnosti už teraz prekonáva projekt PlayDoge známy token DOGE. Funkčnosť meme coinu DOGE je do veľkej miery závislá od aktivít Elona Muska, čo z neho robí nepredvídateľný a nestály investičný nástroj. Príkladom je jeho príležitostné využitie na nákup áut Tesla.

Napriek svojej popularite postráda DOGE širšiu použiteľnosť. Investori sa k nemu stále hrnú, no jeho aplikovateľnosť je minimálna.

Augustový trh s kryptomenami navyše čelí výzvam, pričom aj samotné meme coiny zažívajú obdobie poklesu. Napriek niektorým krátkodobým nárastom k výraznému zotaveniu ešte nedošlo.

Býčí trend, ktorý prevládal začiatkom roka utíchol, avšak predpredaj PlayDoge získal značný kapitál aj napriek trhovému poklesu.

Je tak na mieste domnievať sa, či meme coin PLAY predstavuje novú generáciou meme coinov, ktorá na trh prinesie ďalšiu vlnu ziskov.

Populárny kryptoinfluencer Claybro to rozhodne takto vidí a dokonca hovorí, že meme coin PLAY má potenciál priniesť investorom až 10-násobné výnosy.

Zapojte sa do predpredaja PlayDoge ešte pred jeho ukončením

V najbližších šiestich dňoch majú záujemcovia poslednú príležitosť na nákup tokenov za predpredajné ceny. Zabezpečia si tak 50 % podiel z celkového obmedzeného počtu tokenov PLAY, ktoré tvorcovia projektu vyčlenili v rámci tokenomiky na fázu predpredaja. Ide o celkový objem 4,7 miliardy tokenov.

Záujemcovia tak môžu urobiť na oficiálnej stránke projektu PlayDoge pripojením svojej kryptopeňaženky. Na zakúpenie tokenov PLAY môžete použiť svoje BNB, USDT, ETH alebo platobnú kartu.

Smart kontrakt PlayDoge bol auditovaný spoločnosťou SolidProof. Investori tak majú záruku, že jeho kód spĺňa najvyššie štandardy a odolá kritickým problémom.

Najnovšie informácie o aktualizáciách hry, oznámenia v súvislosti s nárokovaním si tokenov a ich uvedením na trh získate sledovaním PlayDoge na sieťach X a Telegram.

Kúpiť tokeny PLAY

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: