Analytik predpovedá, že dominancia Bitcoinu už nedosiahne predchádzajúce maximá. Tieto 4 skryté poklady sú pripravené prevziať žezlo

Sponzorované články Dominancia Bitcoinu nemusí dosiahnuť predošlé hodnoty
Dominancia Bitcoinu nemusí dosiahnuť predošlé hodnoty. Zdroj: CYBRO
BitmarketsBitmarkets

PR článok CYBRO. Bitcoin podľa odborníkov nemusí opäť dosiahnuť svoje minulé maximá v dominancii na trhu. Tento posun by mohol otvoriť cestu nastupujúcim kryptomenám, aby zažiarili. Najmä jedna z nich, CYBRO, vykazuje silný potenciál stať sa lídrom. Ponorte sa do podrobností a zistite, ktoré mince sú pripravené na výrazný rast.

Predpredaj CYBRO presahuje 1,6 milióna dolárov

CYBRO púta pozornosť krypto veľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenov rýchlo prekročil 1,6 milióna dolárov. Táto platforma DeFi novej generácie ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov za akýchkoľvek trhových podmienok.

Odborníci predpovedajú potenciálnu návratnosť investícií vo výške 1200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii v predpredaji za cenu len 0,03 USD za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentné kryptoveľryby a influencerov, čo svedčí o veľkej dôvere a záujme. V ďalšej vzrušujúcej aktualizácii CYBRO zaviedlo program odporúčaní. Ponúka 12 % provízie z nákupov tokenov priamymi referentmi, 3 % od referentov druhej úrovne a 2 % od referentov tretej úrovne. Odmeny sa rozdeľujú týždenne v USDT a referenti získavajú dvojnásobok bodov CYBRO pri prvom vklade s použitím kódu referenta.

Držitelia tokenov CYBRO si budú môcť užívať lukratívne odmeny za staking, exkluzívne airdropy, cashback z nákupov, znížené poplatky za obchodovanie a požičiavanie a robustný poistný program v rámci platformy.

Keďže v tomto predpredaji je k dispozícii len 21 % z celkového počtu tokenov a približne 64 miliónov sa už predalo, ide o jedinečnú príležitosť pre dôvtipných investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pridajte sa k CYBRO<<<

MANTRA – nový horizont v oblasti blockchainu pre inštitúcie a developerov

MANTRA je zameraná na tých, ktorí vidia v blockchaine sľubný rast. Je vytvorená pre inštitúcie a vývojárov, pričom sa zameriava na bezpečnosť a dodržiavanie predpisov. Tento blockchain vyniká tým, že je vytvorený pomocou súpravy Cosmos SDK, čím je zabezpečená kompatibilita s inými blockchainmi. MANTRA sa škáluje až do 10 000 transakcií za sekundu, čo sľubuje efektívnosť. Ponúka tiež nástroje a rozhrania API na správu aktív podľa reálnych predpisov. Potenciál spočíva v jej robustnej štruktúre, ktorá je príťažlivá pre veľké podniky a vývojárov. Medzi výhody patrí vysoká rýchlosť transakcií a používateľsky prívetivé prostredie, vďaka čomu je prístupná aj pre tých, ktorí sa menej vyznajú vo Web3. Prepája tradičné financie s technológiou blockchain.

Objavovanie Notcoinu: Komunitou riadený token s potenciálom web 3.0

Notcoin vznikol na základe virálnej hry na Telegrame a odvtedy sa mnohí nalodili na Web3. Tento token ponúka niekoľko výhod, ktoré z neho robia zaujímavú investičnú možnosť. Používatelia zarábajú skúmaním a objavovaním nových produktov web3, hraním hier a prispievaním k hodnote ekosystému. Toto zapojenie uľahčuje hlbšie prepojenie s digitálnym svetom. Okrem toho môžu tvorcovia web3 propagovať svoje produkty prostredníctvom Notcoinu, čím sa vytvára živá a interaktívna komunita. Rastúce používanie a angažovanosť komunity môže byť hnacím motorom potenciálneho rastu hodnoty tokenu, čím sa stáva atraktívnym pre záujemcov o rozvíjajúce sa digitálne prostredie. Investícia do Notcoinu by mohla znamenať, že sa stanete súčasťou dynamickej komunity web3 s reálnymi aplikáciami.

Záver

OM a NOT majú z krátkodobého hľadiska menší potenciál. CYBRO, technologicky vyspelá platforma DeFi, ponúka investorom bezkonkurenčné šance na zvýšenie ich zárobkov pomocou agregácie výnosov na báze umelej inteligencie na blockchaine Blast. Vďaka atraktívnym odmenám za stávkovanie, exkluzívnym airdropom a cashbacku pri nákupoch CYBRO zabezpečuje vynikajúci používateľský zážitok s bezproblémovými vkladmi a výbermi. CYBRO kladie dôraz na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu a vyniká ako sľubný projekt. Teší sa veľkému záujmu zo strany krypto veľrýb a influencerov.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: