Jedna z prevádzok Lidl v Nitre nadobro končí. Spoločnosť má však veľké plány

  • Pôvodne sa v predajni mala konať iba modernizácia, k tej však nedošlo.
  • Obyvatelia veľkého sídliska tak prídu o Lidl.
Novinky Jedna z prevádzok Lidl v Nitre nadobro končí
Jedna z prevádzok Lidl v Nitre nadobro končí. Zdroj: Shutterstock.com/Ytje Veenstra, AYO Production
BitmarketsBitmarkets

V predajni Lidl nachádzajúcej sa na Ďurkovej ulici na Párovciach si už Nitrania viac nenakúpia. Spoločnosť totiž pristúpila k jej definitívnemu zatvoreniu.

Ako uvádza portál Nitralive, prevádzka zatvorila svoje brány vo februári 2024 s tým, že sa bude konať modernizácia. Nevedelo sa však, kedy si zákazníci v tejto prevádzke budú môcť opäť nakúpiť.

Problémy

Už v tom čase sa povrávalo o problémoch týkajúcich sa statiky, no tiež o možnom úplnom konci prevádzky. Budova, v ktorej sa párovský Lidl nachádza, patrí spoločnosti Nitrazdroj, a. s.

V auguste z tejto predajne zmizli všetky reklamné nápisy, pričom 7. augusta Nitrazdroj poskytol informáciu, že stále prebiehajú rokovania s Lidlom.

Tomáš Bezák, vedúci úseku komunikácie LIDL, však neskôr informoval, že predajňa Lidl na Ďurkovej ulici v Nitre svoje brány už neotvorí. Dôvodom bolo ukončenie nájomného vzťahu.

Čo sa týka zamestnancov a zamestnankýň, tí budú naďalej pracovať v ostatných nitrianskych predajniach. V Nitre sú aktuálne v prevádzke ďalšie 3 predajne Lidl. Toto číslo by sa však mohlo ešte zvýšiť.

Máme aj naďalej v pláne rozširovať našu sieť a byť čo najbližšie k našim zákazníkom, preto intenzívne skúmame vhodné lokality aj v meste Nitra,” uzavrel Bezák.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.
Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: NitraliveTAGY:
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.