Veľký operátor úplne ruší jednu službu. Na tento balíček zabudnite

  • Operátor O2 robí zmeny v dátových balíčkoch.
  • Zákazníkom priniesol v posledných mesiacoch veľa zaujímavých noviniek.
Novinky Operátor O2 mení dátové balíčky
Operátor O2 mení dátové balíčky. Zdroj: shutterstock.com/Lenscap Photography/DavideAngelini
BitmarketsBitmarkets

Jeden z najväčších slovenských operátorov upravuje svoju ponuku služieb. Zmeny nastanú v dátových balíčkoch. Kým jeden z existujúcich úplne zanikne, iný vznikne. Operátor totiž už čoskoro spustí predaj nového balíčka. Na tému upozornil portál Živé.

Veľký operátor robí zmeny v dátových balíčkoch

Operátor O2 prestane ponúkať extra balíček dát, ktorý mohli využívať zákazníci so základným a pohodovým paušálom. Balík s názvom „Dáta nerátam” končí. Jeho obsahom boli neobmedzené dáta na jednu hodinu za cenu jedno euro.

Pribudne novinka

O2 však od jesene pridá do ponuky nový denný balíček dát „Nekonečné dáta”, ktorý bude stáť dve eurá. Dostupný bude rovnako k základnému a pohodovému paušálu.

Za dve eurá klienti získajú 100 GB dát v rýchlosti do 20 Mbit/s. Keď ich spotrebujú, po internete budú môcť naďalej surfovať v rýchlosti 2 Mbit/s.

Tento objem dát budú môcť zákazníci používať počas 24 hodín od aktivácie balíčka.

Operátor O2 pre portál Živé spresnil, že „Nekonečné dáta” budú môcť zákazníci využívať aj v krajinách Európskej únie.

Zároveň platí, že služba je dostupná aj v Roamingu v Zóne 1, avšak spotreba dát sa započítava do dátového limitu platného v EÚ podľa vybraného O2 Paušálu. Okrem toho služba tento dátový limit v krajinách EÚ navyšuje o 2,2 GB.

Nový dátový balíček plánuje O2 spustiť už o pár týždňov, a to 17. septembra.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

O2 v posledných mesiacoch spustilo viaceré novinky

O2 má za sebou úspešný druhý kvartál. Hospodárske výsledky, ktoré operátor zverejnil, uvádzajú, že SIM kartu od O2 má už 2,33 milióna Slovákov.

Operátor sa v druhom štvrťroku 2024 zameral na digitalizáciu a bezpečnosť. Spustil jedinečnú SIM kartu pre deti, ktorá ponúka cenné benefity.

Generálny riaditeľ O2 Igor Tóth povedal:

SIM karta O2 Junior umožňuje rodičom mať telefón svojho dieťaťa pod kontrolou a zároveň deti chráni pred falošnými webmi, neželaným obsahom a inými nástrahami internetu.

Operátor predstavil tiež novú službu O2 Security, ktorá jeho zákazníkom prináša vyššiu bezpečnosť v digitálnom priestore.

Igor Tóth vysvetlil:

Sieť O2 je bezpečnou zónou, v ktorej sa zákazníci môžu bez obáv pripájať do mailových schránok, vyberať tovar v e-shopoch, platiť prostredníctvom internet bankingu či komunikovať so štátom.

Novinkou je aj služba eSIM pre hodinky Apple Watch, vďaka ktorej môžu zákazníci pokojne nechať mobil doma a využívať inteligentné hodinky.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Živé.skTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.