Slovenská banka chystá odstávku. Jej klientom nebudú fungovať platby

  • Veľká slovenská banka odstaví cez víkend viaceré služby.
  • Odstávka bude trvať sedem hodín a klienti nebudú môcť platiť kartou.
Novinky Veľká banka odstaví služby
Veľká banka odstaví služby. Zdroj: shutterstock.com/Ground Picture
BITmarketsBITmarkets

Populárna slovenská banka oznámila, že počas víkendu odstaví viaceré bankové služby. Jej klienti sa musia pripraviť na obmedzenia, ktoré budú trvať až 7 hodín. Banka naplánovala odstávku, počas ktorej nebudú fungovať platobné karty ani online platby.

Veľká banka chystá odstávku služieb

Obľúbená banka Slovákov, mBank, na svojej webstránke informuje klientov o odstávke služieb, ktorá prebehne už túto nedeľu.

mBank informuje svojich klientov:

Vážení zákazníci, v snahe skvalitniť naše služby sa v nedeľu 11. 8. 2024 v čase od 2:00 do 9:00 uskutoční plánovaná odstávka našich systémov.

Banka upozorňuje, že počas odstávky klientom nebudú fungovať platby kartou na internete a ďalšie bankové služby.

Bankomaty a platby na termináloch budú fungovať

Výbery z bankomatov a platby na termináloch v obchodoch budú aj počas obmedzení dostupné.

 

V nedeľu v nočných hodinách mBank vypne viaceré svoje služby. Tie nebudú fungovať až do rána, do deviatej hodiny. Klienti banky nebudú môcť počas odstávky používať internet banking. Nebude im fungovať ani mobilná aplikácia.

Obmedzenia sa týkajú aj platieb kartou online. Klienti nebudú môcť platiť v prípadoch, kedy je nevyhnutné platbu potvrdiť v mobilnej aplikácií alebo prostredníctvom SMS kódu. Karty však budú môcť normálne používať v kamenných obchodoch aj pri výberoch hotovosti z bankomatov.

Banka vypne aj svoje SMS služby, mLinku a systém žiadostí o ponuky.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Klienti môžu mať problémy aj po skončení odstávky

mBank sa za prípadné problémy klientom vopred ospravedlňuje. Banka radí, ako majú postupovať klienti, ktorí budú mať problém s online bankovníctvom aj po skončení odstávky.

Ak máte po ukončení odstávky problém s prihlásením do internet bankingu, vyčistite vyrovnávaciu pamäť prehliadača (tzv. cache) stlačením klávesy F5, resp. kombináciou kláves CTRL+F5, alebo vymažte cookies vo vašom prehliadači.

mBank pôsobí na Slovensku od roku 2007. Priniesla na náš trh model online bankových služieb, ktoré sú zadarmo, a tým si získala veľkú popularitu. V súčasnosti banka patrí medzi tie najúspešnejšie finančné inštitúcie na Slovensku. Jej bankové služby využíva viac než 250-tisíc Slovákov.

mBank ponúka tie produkty a služby, ktoré zákazníci najviac potrebujú, za atraktívne ceny a zároveň pohodlným a priateľským spôsobom. Táto zásada je základným prvkom prístupu mBank.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: mBankTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.