Skvelá správa pre kryptoinvestorov: Ferrari začne v Európe prijímať platby v kryptomenách

Sponzorované články Ferrari začne prijímať platby v kryptomenách
Ferrari začne prijímať platby v kryptomenách. Zdroj: shutterstock.com/The Image Engine
BITmarketsBITmarkets

Ferrari sa rozhodlo rozšíriť možnosť platby v kryptomenách aj na európsky trh. Po úspešnom zavedení tejto platobnej metódy v USA a Kanade, za luxusné automobily umožní zákazníkom platiť prostredníctvom kryptomien aj v Európe. Ferrari tak opäť potvrdzuje svoju schopnosť prispôsobiť sa aktuálnym trendom a potrebám svojich zákazníkov.

Po USA Ferrari zavedie platbu v kryptomenách aj v Európe

Koncom minulého roka spoločnosť Ferrari v spolupráci so svojimi kanadskými dílermi, spustila možnosť platby za luxusný automobil v kryptomenách. Tento systém sa osvedčil a teraz prichádza aj do Európy. Bude podporovaný tam, kde to zákon dovoľuje. Väčšina prestížnych spoločností sa platbám v kryptomenách vyhýba, najmä pre ich volatilný charakter. No Ferrari reaguje na požiadavky svojich majetných zákazníkov, ktorí tento spôsob platby preferujú. 

Spolupráca s BitPay

V spolupráci so spoločnosťou BitPay – jedným z najväčších poskytovateľov platobných služieb v kryptomenách, Ferrari spustilo systém, kde platbu za luxusný automobil možno vykonať pomocou Bitcoinu, Etherea alebo USDC. Pri vykonaní transakcie BitPay okamžite premení kryptomenové aktíva na tradičnú menu, čím prevedené prostriedky chráni pred cenovými výkyvmi a tak vylučuje ďalšie prípadne poplatky pre klientov.

Nakoľko sú kryptomeny stále známe ako vysokovolatilné aktíva a proces ich zmeny na tradičnú menu môže niekedy predstavovať komplikácie, Ferrari sa vyjadrilo, že na zavedenie nového platobného systému sa pripravuje zatiaľ iba 60 % európskych dílerov. Automobilka chce celý tento proces svojim dílerom uľahčiť a tak má systém automaticky konvertovať platby v kryptomenách na tradičnú menu. Díleri budú vyplácaní prostredníctvom štandardného prevodu na bankový účet. 

Ferrari zatial neoznámilo, či v Európe plánuje spolupracovať aj s inými platobnými bránami. Spoločnosť sa snaží prispôsobiť svojim zákazníkom a ich preferenciám, čo ju ženie vpred, aby naďalej skúšala alternatívne spôsoby platieb. Týmto krokom Ferrari ukazuje svoju pripravenosť adaptovať sa aktuálnym trendom a potrebám svojich zákazníkov, čím si upevňuje pozíciu lídra na trhu luxusných automobilov. 

Navštíviť PlayDoge

Zarobte si na Ferrari hraním play-to-earn hry PlayDoge 

Jednu z inovatívnych možností, ako si zabezpečiť prostriedky na kúpu Ferrari, môže poskytnúť aj hra PlayDoge. Táto mobilná hra používateľom umožňuje zarábať kryptomeny interakciou s herným prostredím. Hra využíva technológiu blockchain na zabezpečenie plynulého chodu, pričom odmeňuje hráčov za ich herné úspechy. 

Základy platformy PlayDoge tvorí mechanizmus hraj a zarábaj (play-to-earn). Vývojári stavili na nostalgické prostredie 90. rokov, ktoré spája inovatívnu blockchainovú technológiu s populárnou hrou tamagoči. Na svoje si príde aj komunita meme nadšencov tematiky Doge, nakoľko centrom pozornosti je 2D postava plemena Shiba Inu. Obľúbenosti projektu naznačuje aj silný investičný záujem, keďže projekt počas predpredajnej fázy doposiaľ vyzbieral takmer 6 miliónov dolárov.

Playdoge

Playdoge. Zdroj: Zdroj: playdoge.io

Hlavnou úlohou v mobilnej hre PlayDoge je starostlivosť o svojho digitálneho maznáčika, 8-bitového psíka Doge. Tu prichádza na rad koncept play-to-earn, ktorý zabezpečuje, že príkladnou starostlivosťou o svojho maznáčika sú používatelia odmeňovaní tokenmi PLAY, hlavnou hernou menou. 

O projekte PlayDoge

O projekte PlayDoge. Zdroj: playdoge.io/sk

Pasívny príjem s hernou platformou PlayDoge

Okrem aktívnej participácie v hre PlayDoge, projekt ponúka aj možnosť pasívneho príjmu. Používatelia môžu uzamknúť svoje tokeny do staking poolu, čo im umožňuje získať ročné odmeny za staking s výnosom až 80 %. Tento mechanizmus poskytuje hráčom príležitosť generovať príjem bez neustáleho hrania, čo robí projekt atraktívnym aj pre tých, ktorí preferujú pasívne investičné stratégie.

Zásoby tokenu $PLAY si môžete doplniť na oficiálnej webovej stránke projektu v súčasnej predpredajnej cene 0,00525 dolárov. Môžete tak urobiť výmenou za ETH, USDT, BNB alebo prostredníctvom platobnej karty. Tento proces je jednoduchý a prístupný pre širokú verejnosť, čo napomáha ďalšiemu rastu komunity a zvyšuje likviditu tokenov.

Hra PlayDoge je príkladom toho, ako moderné technológie a inovatívne herné mechanizmy môžu priniesť reálne finančné benefity. Či už ste nadšenec kryptomien, milovník hier, alebo jednoducho hľadáte nové spôsoby, ako si zarobiť na svoje vysnívané Ferrari, PlayDoge ponúka vzrušujúcu a výnosnú príležitosť.

Web PlayDoge

Záver

Ferrari svojím rozhodnutím zaviesť platby prostredníctvom kryptomien v Európe demonštruje svoju schopnosť prispôsobiť sa aktuálnym trendom a potrebám svojich zákazníkov, čím si upevňuje svoju pozíciu lídra na trhu luxusných automobilov. Týmto krokom otvára nové možnosti pre kryptoinvestorov, ktorí preferujú platby digitálnymi menami. Využitím hernej platformy PlayDoge máte možnosť ako si privyrobiť na vysnívané Ferrari

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: