Umelá inteligencia predpovedá viac ako 20-násobné zisky pre tieto kryptomeny

Sponzorované články Umelá inteligencia predpovedá viac ako 20-násobné zisky pre tieto kryptomeny
Umelá inteligencia predpovedá viac ako 20-násobné zisky pre tieto kryptomeny. Zdroj: BlastUP
BitmarketsBitmarkets

PR článok BLASTUP. Predpovede poukazujú na výrazné výnosy niektorých kryptomien, pričom umelá inteligencia identifikovala potenciál pre viac ako 20-násobné zisky. S vývojom trhových trendov sa niektoré digitálne aktíva dostávajú do popredia. Začítajte sa do článku, aby ste odhalili, ktoré mince sú pripravené na masívny rast a zachytili rastúcu dynamiku v kryptopriestore.

BlastUP poskytuje poslednú príležitosť získať BLASTUP pred jeho TGE

Za niečo vyše 3 mesiace od svojho spustenia už BlastUP potvrdil svoju kľúčovú úlohu v ekosystéme Blast, ktorý slúži ako prelomový štartovací bod pre kryptografické startupy. Vo svojom predpredaji získala fenomenálnych 8 miliónov dolárov a vytvorila prosperujúcu komunitu takmer 20 000 držiteľov $BLASTUP. V súlade so svojím cieľom zrýchliť rast BlastUP spustil už 4 úspešné počiatočné ponuky DEX (IDO), čím pomohol novým projektom vybudovať si silný základ pre hviezdny štart.

V súčasnosti sa BlastUP pripravuje na generovanie tokenov. Tokeny BlastUP (BLASTUP), ktoré sa počas predpredaja predávali za haliere, budú mať pri uvedení na trh cenu 0,1 USD.

Posledná šanca na kúpu tokenov BLASTUP za najlepšiu cenu

Jediný spôsob, ako teraz získať token BLASTUP za cenu v predpredaji, je zakúpiť si Blastbox V2. Ide o loot box, ktorý obsahuje určité množstvo $BLASTUP a Booster Points, špeciálnych žetónov používaných na odmeňovanie najaktívnejších členov komunity.

Tí, ktorí si zakúpia Blastbox V2, získajú truhlicu s pokladom, ktorá im umožní prístup k viacerým privilégiám. Majitelia Blastbox V2 môžu:

  • Získať prístup k IDO launchpadu a získať exkluzívne odmeny.
  • Zúčastňovať sa na výsadkoch a získavať žetóny a NFT zadarmo.
  • Získavať vyššie úroky za stávkovanie BLASTUP.

Dôležité je, že ponuka Blastbox V2 je obmedzená na 9999 kusov. Slabá dostupnosť môže rýchlo zvýšiť dopyt, preto je rozumné poponáhľať sa a kúpiť si tieto vzácne lootboxy, kým môžete.

Kúpte si Blastbox V2, kým môžete

Pepe (PEPE) bojuje o momentum s býkmi, ktoré vykazujú slabosť

Pepe (PEPE) sa v súčasnosti pohybuje v úzkom cenovom pásme 0,00001 USD. Najbližšia rezistencia sa nachádza na úrovni 0,000018 USD, čo naznačuje potenciálnu patovú situáciu medzi býčími a medvedími silami. Napriek nedávnemu prepadu o 1,22 % v uplynulom týždni zaznamenal token za šesť mesiacov pôsobivý rast, keď prudko vzrástol o viac ako tisíc percent. Hodnoty indexu relatívnej sily (RSI) a Stochastic naznačujú, že je prekúpený, čo naznačuje možné stiahnutie. Ak sa však PEPE podarí prelomiť úroveň rezistencie 0,00002 USD, môže zaznamenať ďalšie obdobie silného rastu a potenciálne zdvojnásobiť svoju súčasnú hodnotu.

Notcoin bojuje, ale z dlhodobého hľadiska je sľubný

Notcoin (NOT) kolíše medzi 0,0115 a 0,0158 USD, pričom býci vykazujú slabosť, keďže minca za posledný týždeň klesla o takmer 14 % a za posledný mesiac o viac ako 3 %. Napriek nedávnym poklesom jeho cena za posledných šesť mesiacov prudko vzrástla takmer šesťnásobne, čo naznačuje značný dlhodobý potenciál. V prípade býčieho prielomu sledujte pohyby za najbližšiu rezistenciu na úrovni 0,0184 USD, čo predstavuje skok o približne 34 %. Ak kontrolu prevezmú medvede, minca by sa mohla ponoriť k úrovni 0,0098 USD. Rovnováha síl sa teraz zdá byť vyrovnaná s ukazovateľom RSI okolo 53 a neutrálnym stochastickým ukazovateľom na úrovni 50. Obchodníci sú opatrne optimistickí a sledujú možný rast k hranici 0,0227 USD, čo predstavuje masívny nárast o približne 80 %.

JasmyCoin zostáva stabilný uprostred výkyvov na trhu

JasmyCoin (JASMY) vykazuje rôznorodé pohyby, pričom sa jeho cena drží okolo 0,03 USD. Býci sa zdajú byť opatrní, ale nie vyradení, zatiaľ čo medvede tiež neprevzali kontrolu. Za posledný týždeň cena vzrástla približne o 7 % a za posledný mesiac sa zvýšila o takmer 9 %, čo signalizuje miernu dôveru. Silnejší výkon JasmyCoin za posledných šesť mesiacov však ukazuje ohromujúci rast o viac ako 530 %. Ak sa cene podarí prelomiť rezistenciu 0,04 USD, mohla by zaznamenať nárast na 0,05 USD, čo by znamenalo potenciálny nárast o približne 67 %. Ak sa jej to však nepodarí a narazí na podporu 0,02 USD, hrozí jej pokles na 0,01 USD. Trh čaká na jasný pohyb.

Záver

Spomedzi analyzovaných kryptomien vykazujú PEPE, NOT a JASMY v krátkodobom horizonte menší potenciál. Naopak, najvyšším potenciálom vyniká BLASTUP. Je to spôsobené najmä jeho jedinečným konceptom a postavením v ekosystéme Blast. Keďže trendy naďalej rastú, sila a prísľub BLASTUP z nej robia hlavného uchádzača v prebiehajúcom býčom období do roku 2024.

Web BLASTUP

Web: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: