Týchto 5 altcoinov je pripravených na masívny rast

Sponzorované články Týchto 5 altcoinov je pripravených na masívny rast
Týchto 5 altcoinov je pripravených na masívny rast. Zdroj: BlastUP
BITmarkets BITmarkets

PR článok BLASTUP. Nedávny odraz Etherea naznačuje lepšie vyhliadky trhu. Tento pozitívny trend vytvára predpoklady pre prudký rast ostatných altcoinov v auguste. V článku sa budeme venovať piatim kryptomenám, ktoré sú pripravené na výrazný vzostup. Zistite, ktoré digitálne aktíva sa pravdepodobne vezú na vlne oživenia Etherea a možno v blízkej budúcnosti prinesú pôsobivé zisky.

BlastUP poskytuje poslednú príležitosť získať BLASTUP pred jeho TGE

Za niečo vyše 3 mesiace od svojho spustenia už BlastUP potvrdil svoju kľúčovú úlohu v ekosystéme Blast, ktorý slúži ako prelomový štartovací bod pre kryptografické startupy. Vo svojom predpredaji získala fenomenálnych 8 miliónov dolárov a vytvorila prosperujúcu komunitu takmer 20 000 držiteľov $BLASTUP. V súlade so svojím cieľom zrýchliť rast BlastUP spustil už 4 úspešné počiatočné ponuky DEX (IDO), čím pomohol novým projektom vybudovať si silný základ pre hviezdny štart.

V súčasnosti sa BlastUP pripravuje na generovanie tokenov. Tokeny BlastUP (BLASTUP), ktoré sa počas predpredaja predávali za haliere, budú mať pri uvedení na trh cenu 0,1 USD.

Posledná šanca na kúpu tokenov BLASTUP za najlepšiu cenu

Jediný spôsob, ako teraz získať token BLASTUP za cenu v predpredaji, je kúpiť si Blastbox V2. Ide o loot box, ktorý obsahuje určité množstvo $BLASTUP a Booster Points, špeciálnych žetónov používaných na odmeňovanie najaktívnejších členov komunity.

Tí, ktorí si zakúpia Blastbox V2, získajú truhlicu s pokladom, ktorá im umožní prístup k viacerým privilégiám. Majitelia Blastbox V2 môžu:

  • Získať prístup k IDO launchpadu a získať exkluzívne odmeny.
  • Zúčastňovať sa na výsadkoch a získavať žetóny a NFT zadarmo.
  • Získavať vyššie úroky za stávkovanie $BLASTUP.

Dôležité je, že ponuka Blastbox V2 je obmedzená na 9999 kusov. Slabá dostupnosť môže rýchlo zvýšiť dopyt, preto je rozumné poponáhľať sa a kúpiť si tieto vzácne lootboxy, kým môžete.

Solana (SOL) vykazuje býčiu dynamiku s 89,84 % rastom za šesť mesiacov

Cena spoločnosti Solana sa v súčasnosti pohybuje v rozmedzí od 159,42 USD do 197,37 USD. Vykazuje silné zisky, pričom za posledný týždeň vzrástla o 12,41 % a za posledný mesiac o 31,03 %. Za šesť mesiacov vzrástla o takmer 90 %. Najbližšia úroveň odporu sa nachádza na úrovni 210,23 USD, pričom podpora je na úrovni 134,33 USD. Ak bude rastový trend pokračovať, SOL by sa mohol zamerať na ďalšiu rezistenciu na úrovni 248,18 USD, čo by znamenalo potenciálny nárast o približne 26 %. Index relatívnej sily na úrovni 66,41 a stochastický ukazovateľ na úrovni 86,90 tiež naznačujú býčie momentum.

Starknet (STRK) čelí medvedím trendom, ale stále má potenciál rastu

Spoločnosť Starknet (STRK) sa v súčasnosti pohybuje na úrovni 56 až 66 centov, čo vykazuje známky medvedieho tlaku. Za posledný týždeň jej cena klesla o viac ako 7 % a za mesiac je to pokles o takmer 27 %. Za posledných šesť mesiacov však stále vzrástla o viac ako 160 %. Najbližšia rezistencia na úrovni 70 centov sa zdá byť ťažko prekonateľná, ďalšia rezistencia je na úrovni 80 centov. Úrovne podpory sa nachádzajú na úrovni 51 a 41 centov. Aktuálny index relatívnej sily (RSI) sa pohybuje okolo 55, čo naznačuje, že nie je ani prepredaný, ani prekúpený, a stochastický ukazovateľ na úrovni 75 naznačuje potenciálny býčí obrat. Jednoduché kĺzavé priemery Starknetu tiež naznačujú potenciálnu stabilizáciu a budúci rast.

LayerZero (ZRO): Býčie nádeje napriek medvedím pohybom

LayerZero (ZRO) sa pohybuje v pásme od 4,14 do 5,87 USD, čo naznačuje dominanciu medveďov. RSI je na úrovni 48,72, čo poukazuje na rovnováhu medzi nákupmi a predajmi. MACD je negatívny na úrovni -0,01, čo potvrdzuje medvediu kontrolu. Týždenný nárast o 16,02 % a ohromujúci nárast o 355,5 % za šesť mesiacov však naznačujú býčí potenciál. Kľúčová rezistencia sa nachádza na úrovni 6,53 USD a jej prelomenie by mohlo posunúť ZRO o takmer 40 % na 8,27 USD. Najbližšia podpora sa nachádza na úrovni 3,06 USD, pričom hlbšia záchranná sieť je na úrovni 1,32 USD. Napriek súčasným medvedím signálom minulá výkonnosť a potenciálne úrovne rastu poukazujú na možné budúce zisky.

Sei (SEI) vykazuje býčie zmäkčenie uprostred nedávneho rastu

Spoločnosť Sei (SEI) zaznamenáva úzke cenové rozpätie 0,34 – 0,43 USD, čo odráža menší pohyb smerom nahor o približne 4,87 % za posledný týždeň. Napriek tomu sa jej cena stále nachádza pod najbližšou rezistenciou na úrovni 0,47 USD, takže býci sa zdajú byť neistí. Kĺzavé priemery mince naznačujú stabilizáciu okolo 0,36-0,37 USD, ale medvede by sa mohli vrátiť späť, keďže 6-mesačný pokles dosahuje takmer 43 %. Ak SEI prekoná hranicu 0,47 USD, mohla by sa zamerať na 0,56 USD, čo predstavuje potenciálny nárast o 30 %. Index RSI na úrovni 60,45 však nenaznačuje ani silnú dominanciu býkov, ani medveďov, čo naznačuje vyčkávaciu náladu na trhu.

Záver

SOL, STRK, ZRO a SEI môžu vykazovať určitý pohyb smerom nahor, ale zdá sa, že majú obmedzený krátkodobý potenciál. Naopak, BLASTUP vyniká svojím inovatívnym konceptom a miestom v ekosystéme Blast. Očakáva sa, že toto jedinečné umiestnenie bude hnacím motorom výrazných ziskov, čo z nej robí hlavného uchádzača na súčasnom trhu.

Web BLASTUP

Web: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: