Populárna sieť predajní zatvára na Slovensku ďalšiu prevádzku. Obchod definitívne končí v tomto meste

  • Slovákom miznú predajne obľúbeného predajcu pred očami.
  • Vytratí sa z ďalšieho nákupného centra.
Novinky Ikonická značka Brloh zatvára ďalšiu zo svojich predajní
Ikonická značka Brloh zatvára ďalšiu zo svojich predajní. Zdroj: shutterstock.com/Aleksandr Puludi
BITmarkets BITmarkets

Známa sieť predajní, ktorá pôsobí na Slovensku už viac než jedno desaťročie, oznámila smutnú správu. V auguste definitívne končí jej prevádzka v ďalšom nákupnom centre. Reťazec už v posledných mesiacoch skončil aj na iných miestach.

Obľúbená sieť predajní zatvára jednu prevádzku za druhou

Milovníci videohier veľmi dobre poznajú značku Brloh, ktorá na Slovensku patrí medzi lídrov v predaji hier a herného príslušenstva. Ikonický obchod však zatvára jednu predajňu za druhou.

Od augusta za ním budú smútiť obyvatelia Trenčína, pretože jeho prevádzka v nákupnom centre Laugaricio nadobro končí.

Brloh na svojej webstránke informuje zákazníkov:

Game over. OC Laugaricio Trenčín. S ťažkým srdcom oznamujeme, že 7.8. bude naša Brloh predajňa v OC Laugaricio otvorená naposledy.

Obchod pre hráčov zmizne z trenčianskeho nákupného centra. Zákazníci z blízkeho okolia tak budú musieť cestovať do obľúbeného obchodu až do Trnavy, kde ho nájdu v OC Trnava City Arena, alebo využiť služby online predaja.

Milí spoluhráči, s ťažkým srdcom oznamujeme, že od 8. 8. 2024 trvale uzatvárame našu Brloh predajňu v OC Laugaricio Trenčín.

Brloh doručí prijaté objednávky a reklamácie inak

Zákazníci, ktorí si v týchto dňoch v Brlohu vytvoria objednávky a zvolia si spôsob doručenia tovaru na trenčiansku predajňu, majú Brloh kontaktovať telefonicky a naplánovať si spôsob prevzatia svojho nákupu.

Rovnakým spôsobom bude Brloh riešiť aj prijaté reklamácie. Aj keď bude obchod, kde si zákazníci tovar zakúpil už zatvorený, predajca vrátený tovar po dohode zákazníkom pošle na základe individuálnej dohody.

Nedávno skončila aj iná slovenská Brloh predajňa

Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: BrlohTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.