Toto je 5 dôvodov, pre ktoré by ste mali navštíviť konferenciu CryptoVestibull

  • Najväčšie podujatie venované kryptomenám na Slovensku sa blíži.
  • Konferenciu CryptoVestibull si nesmiete nechať ujsť.
  • Tu sú dôvody prečo.
PR články 5 dôvodov, pre ktoré by ste mali navštíviť konferenciu CryptoVestibull
5 dôvodov, pre ktoré by ste mali navštíviť konferenciu CryptoVestibull. Zdroj: shutterstock.com/lapandr
BITmarkets BITmarkets

Svet kryptomien a blockchain technológií sa neustále vyvíja a prináša nové príležitosti. Ak chcete byť v obraze a získať cenné informácie z prvej ruky, nemali by ste si nechať ujsť prestížnu konferenciu CryptoVestibull.

Toto podujatie, ktoré sa uskutoční 14. septembra v Dome odborov v Žiline, ponúka jedinečnú príležitosť pre všetkých nadšencov kryptomien, investorov a odborníkov z oblasti blockchainu. Tu je 5 presvedčivých dôvodov, prečo by ste mali zvážiť účasť na tejto výnimočnej udalosti.

1. Prístup k najnovším informáciám a trendom

CryptoVestibull prináša bohatý program plný zaujímavých prednášok, panelov a workshopov. Účastníci budú mať príležitosť dozvedieť sa o najnovších trendoch a inováciách v oblasti kryptomien a blockchainu priamo od popredných odborníkov v odvetví. Či už ste začiatočník alebo skúsený investor, získate cenné poznatky, ktoré vám pomôžu lepšie sa orientovať v tomto dynamickom prostredí.

2. Networking s významnými osobnosťami

Jednou z najväčších výhod konferencie CryptoVestibull je možnosť networkingu. Budete mať príležitosť stretnúť sa a nadviazať kontakty s poprednými odborníkmi, investormi a inovátormi z oblasti kryptomien a blockchainu. Tieto stretnutia môžu viesť k novým spolupracám, obchodným príležitostiam alebo jednoducho k rozšíreniu vašej siete kontaktov v odvetví.

Mám záujem

3. Exkluzívne prednášky a panelové diskusie

Program konferencie zahŕňa vystúpenia zástupcov popredných kryptomenových projektov a ďalších odborníkov z odvetvia. Budete mať možnosť počuť ich názory, vízie a predpovede o budúcnosti kryptomien a blockchain technológií. Tieto prednášky a panelové diskusie vám poskytnú hlbší pohľad do fungovania odvetvia a pomôžu vám lepšie pochopiť potenciálne príležitosti a riziká.

Konferencia CryptoVestibull prilákala mnohých kryptonadšencov

Konferencia CryptoVestibull prilákala mnohých kryptonadšencov. Zdroj: Archív CryptoVestibull

4. Praktické workshopy a hands-on skúsenosti

Okrem teoretických prednášok ponúka CryptoVestibull aj praktické workshopy. Tie vám umožnia získať hands-on skúsenosti s rôznymi aspektmi kryptomien a blockchainu. Či už ide o obchodovanie, správu portfólia alebo technické aspekty blockchain technológií, tieto workshopy vám pomôžu zdokonaliť vaše zručnosti a získať praktické know-how.

5. Výhodné vstupenky a exkluzívne zľavy

CryptoVestibull ponúka vstupenky v troch variantoch (Crab, Shark, Whale), pričom aktuálne sú k dispozícii za zvýhodnenú cenu. Navyše, ak pri kúpe vstupenky typu Crab použijete zľavový kód “kryptomagazin10”, získate dodatočnú 10 % zľavu. A to nie je všetko – ak sa rozhodnete zaplatiť za vstupenku v BTC, aktivujete si ďalšiu zľavu až 21%, ktorú môžete kombinovať s predchádzajúcou zľavou.

Záver

Konferencia CryptoVestibull predstavuje jedinečnú príležitosť pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o svet kryptomien a blockchain technológií. Ponúka kombináciu vzdelávania, networkingu a praktických skúseností, ktoré vám pomôžu lepšie sa orientovať v tomto dynamickom odvetví.

Mám záujem

Či už ste začiatočník, ktorý chce získať základné poznatky, alebo skúsený investor hľadajúci nové príležitosti, CryptoVestibull má čo ponúknuť. S bohatým programom, poprednými rečníkmi a možnosťou nadviazať cenné kontakty je táto konferencia podujatím, ktoré by ste si nemali nechať ujsť.

Nezabudnite si zabezpečiť svoju vstupenku čo najskôr, aby ste mohli využiť špeciálne zľavy. Staňte sa súčasťou tejto prestížnej udalosti a buďte v centre diania vo svete kryptomien a blockchainu. CryptoVestibull vám ponúka príležitosť byť súčasťou budúcnosti financií a technológií. Nepremeškajte túto šancu!

CryptoVestibull na Facebooku: TU

Udalosť na Facebooku: TU

CryptoVestibull na Instagrame: TU

TIP Zúčastniť sa konferecnie CryptoVestibull

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY:
Autor:
Henrieta Balázsová
Henrieta Balázsová

Vyštudovala psychológiu, no nakoniec jej učaroval svet marketingu. Na vlnách kreatívy surfuje od roku 2016. Venovala sa aj redaktorskej a editorskej činnosti pre viaceré redakcie.