Populárna televízna platforma extrémne zdražuje. Slováci zúria, za F1 zaplatia až dvojnásobok

  • Voyo už od augusta mení štruktúru balíkov služieb.
  • Slováci budú po novom platiť za závody F1 až dvojnásobok.
Novinky Slováci si na Voyo priplatia za sledovanie F1 až dvojnásobok
Slováci si na Voyo priplatia za sledovanie F1 až dvojnásobok. Zdroj: shutterstock.com/Jay Hirano Photography/Marcel Derweduwen
BITmarkets BITmarkets

Streamovacie platformy si získali srdcia mnohých Slovákov. Aj keď ich predplatné nebýva najlacnejšie, diváci si radi doprajú pútavý televízny obsah. Služba Voyo už čoskoro kompletne zmení svoje balíčky programov. Hlavu v smútku budú mať najmä fanúšikovia F1, ktorí si za Veľkú cenu priplatia až o 100 % viac. Na tému upozornil portál SatelitnáTV.

Voyo mení balíčky služieb

V súčasnosti Voyo ponúka programy Nova Sport 5 a Nova Sport 6 v rámci základného predplatného. Slováci, ktorí platformu využívajú najmä kvôli populárnemu závodu F1, platia mesačne len 5,99 eur.

Od 5. augusta 2024 bude však všetko inak. Spomínané televízne stanice už nebudú súčasťou základného balíka televíznych programov.

Nový športový balíček Voyo

Diváci si tento obsah budú musieť zakúpiť v rámci športového balíčka služieb, do ktorého Voyo doplní aj stanice Nova Sport 3, Nova Sport 4, Canal+ Sport a Canal+ Action.

Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova, uviedla:

Podarilo sa nám zostaviť veľmi silnú športovú ponuku, ktorá zároveň patrí k najdostupnejším na trhu. Veríme, že tým potešíme všetkých fanúšikov, ktorí si vďaka novému predplatnému budú môcť na jednom mieste vychutnať tie najzaujímavejšie športového okamihy, tradične spojené s nefalšovanými emóciami, radosťou z výhier a predvedených výkonov.

Športový balík od platformy Voyo poteší divákov domácou futbalovou súťažou Niké liga, pretekmi Formuly 1, populárnymi zápasmi UFC, ale aj zápasmi futbalovej Ligy majstrov či anglickou Premier League.

Športoví nadšenci si však za populárny televízny obsah od augusta poriadne priplatia: Cena športového balíčka sa vyšplhá až na 11,99 eur mesačne.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.
Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: SatelitnatvTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.