Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Predpokladaný rast ceny Shiba Inu do konca roka 2024: Odborníci veria, že Shiba Shootout prekoná Shiba Inu

Sponzorované články Shiba Shootout
Shiba Shootout. Zdroj: Shiba Shootout
BitmarketsBitmarkets

Shiba Inu (SHIB) dnes naplno cieli na herný priemysel a mnohí odborníci očakávajú výrazný rast jej hodnoty. Zároveň sa však zhodujú v tom, že projekt Shiba Shootout (SHIBASHOOT) ju môže prekonať.

Shiba Shootout prichádza s hernou platformou zasadenou do kryptoprostredia divokého západu. Hra postavená na mechanizme play-to-earn (P2E) bude k dispozícii na Google Play a Apple Store, pričom uvedenie na trh má v pláne po skončení predpredaja.

Záujemcovia si v rámci predpredaja môžu zakúpiť tokeny SHIBASHOOT za zvýhodnenú cenu 0,0195 dolára.

Pre tých, ktorí si zakúpia tokeny SHIBASHOOT ešte dnes, čaká jedinečná príležitosť získať prístup k štedrým ročným stakingovým odmenám vo výške 2 180 % APY.

Čo sa princípov hry týka, jedným z nich sú duely, v ktorých sa protivníci predbiehajú o možnosť vyhrať čo najvyššie stávky. V dueloch ide o kombináciu kreativity, humoru a kovbojského šarmu. Shiba Shootout má jednoducho všetky znaky meme coinu vykazujúceho potenciál na veľké zhodnotenie kapitálu.

Známy odborník na kryptomeny Michael Wrubel sa v rámci recenzie projektu na svojom YouTube kanáli (312 tisíc sledovateľov) vyjadril, že našiel: „ďalší Shiba Inu s potenciálom 100-násobného zhodnotenia”. Verí, že samotná značka Shiba Inu by mohla v budúcnosti dosiahnuť doslova „astronomické hodnoty”.

Skorým investorom priniesli coiny SHIB obrovské zisky. Podľa údajov na platforme CoinMarketCap dosiahol projekt Shiba Inu návratnosť investícií až 20 800 000 %.

V prípade projektu Shiba Shootout odborníci očakávajú, že podobný úspech sa nielen zopakuje, ale optimisti dokonca veria, že ho môže prekonať. Tí, ktorí premeškali prvú vlnu pred štyrmi rokmi majú dnes jedinečnú príležitosť využiť výhodný predpredaj tokenov SHIBASHOOT.

Súčasťou prepredaja je aj možnosť využiť systém odmien za referencie. Ak na vaše odporúčanie vstúpia do predpredaja noví účastníci, platforma Shiba Shootout vás odmení bonusovými tokenmi.

Ani tu výhody platformy nekončia. Na oficiálnej stránke projektu máte dnes jedinečnú príležitosť požiadať o bezplatné SHIBASHOOT tokeny. Stačí sa len zaregistrovať.

Od spustenia fundraisingu sa na projekt Shiba Shootout vyzbieralo už takmer 500-tisíc dolárov a počet prichádzajúcich investícií aj naďalej rastie.


Navštíviť Shiba Shootout

Vstúpte do Shiba Gulch a zapojte sa tak do hernej play-to-earn zlatej kryptohorúčky

Vývojársky tím kladie silný dôraz na samotnú úžitkovosť coinov SHIBASHOOT. 

Pripravovaná lotéria Lucky Lasso je jedným z najväčších lákadiel hry. Účastníci, ktorí sa zapoja do lotérie majú príležitosť na veľké výhry, pričom časť týchto prostriedkov pôjde na charitatívne účely.

V rámci hry držitelia tokenov majú možnosť zúčastniť sa aj na takzvaných Token Governance Roundups a rozhodovať tak o kľúčovom smerovaní herného ekosystému.

Podľa doterajšieho pozitívneho vývoja na kryptotrhu môžeme predpokladať, že P2E herné platformy ako Shiba Shootout budú lídrami v novej ére mobilných hier. Podobne ako to bolo za čias priekopníkov divokého západu, stojíme dnes vďaka P2E platformám na prahu zlatej horúčky modernej doby. 

Podľa údajov z Absolute Reports dosiahli v roku 2022 hry play-to-earn s NFT celkovú trhovú hodnotu 3,29 miliardy dolárov. Očakáva sa, že do roku 2028 sa tento objem vyšplhá na 8,86 miliardy s celkovou ročnou mierou nárastu 17,93 %.

Vitajte v mestečku Shiba Gulch, v ktorom vám maršal Shiba dá šancu stať sa Shiba Sharpshooterom

Srdcom hry je rušné westernové mestečko Shiba Gulch – živá digitálna osada a obľúbené miesto nadšencov Shiba. Tí sa tu stretávajú, aby si navzájom merali sily, zdieľali memes a naplno si užívali vzrušenie zo súbojov.

Ulicami, ktoré sú lemované westernovými saloonmi sa nesie smiech a dobrá nálada. Odohrávajú sa tu epické súboje v tvorbe memov a virtuálne prestrelky.

Pouličné bitky sú v Shiba Gulch vzácne a maršal Shiba je vždy pripravený zasiahnuť. Neváha použiť ani väzenie. Keďže digitálneho zlata je v mestečku dosť pre všetkých, súboje povzbudzujú priateľské podpichovanie a zvyšujú šancu stať sa slávnymi Shiba Sharpshootermi. Spoločným cieľom všetkých kovbojov je získať čo najviac coinov SHIBASHOOT.

Ak vás súboje v tvorbe memov nezaujímajú, v Shiba Gulch nájdete aj inú formu zábavy. Platforma poskytuje možnosť zúčastniť sa pokrových turnajov s kryptopríchuťou alebo virtuálne lovy na poklady.

Navštíviť Shiba Shootout

Pripravované inovácie v Shiba Shootout

Podľa whitepaperu projektu sa členovia komunity Shiba Shootout môžu tešiť aj na ďalšie zaujímavé herné funkcie.

Napríklad budú mať pravidelné stretnutia pod názvom Príbehy pri táboráku, kde budú môcť zdieľať svoje skúsenosti s kryptomenami a meme coinami v neformálnom príbehovom formáte. Najlepší rozprávači táborákových príbehov získajú odmeny v podobe tokenov SHIBASHOOT.

Kryptomena Shiba Shootout

Kryptomena Shiba Shootout. Zdroj: Shiba Shootout

Ďalším spôsobom, akým môžu záujemcovia monetizovať svoju účasť na projekte je Kaktusový Staking. Používatelia platformy stakujú svoje tokeny na kaktus rastúci v digitálnom púštnom prostredí, ktoré vizuálne reprezentuje rast odmien zo stakingu. Čím dlhšie stakujú, tým sa tešia vyššiemu rastu.

Okrem stakingu bude k dispozícii funkcia tzv. Sporiaceho vrecka (Savings Saddlebags). Prostredníctvom nej vedia členovia automaticky priraďovať určité percento zo svojich SHIBASHOOT tokenov do vyhradenej kryptopeňaženky.

Aj samotná tokenomika projektu je dômyselne premyslená. 20 % celkovej zásoby tokenov je určených na staking, 5 % na odmeňovanie najodvážnejších hráčov Shiba Sharpshooters a 35 % na predpredaj.

Tokenomika Shiba Shootout

Tokenomika Shiba Shootout. Zdroj: Shiba Shootout

Nedôverčiví investori môžu byť pokojní. Smart kontrakt tokenu SHIBASHOOT je auditovaný nezávislou firmou Solidproof. Investori zároveň prešli overením identity renomovanou spoločnosťou Coinsult, ktorá sa špecializuje na poskytovanie komplexných audítorských služieb a overovania KYC (Know Your Customer).

Plný inovatívnych funkcií a podporený tematikou Shiba Inu sa projekt Shiba Shootout nachádza na špičke rýchlo rastúceho mobilného herného kryptosegmentu. Shiba Shootout je jednoznačným lídrom v tomto dynamickom prostredí Shiba Wild West. 

Pridajte sa k projektu aj vy, využite jeho potenciál a s ním spojený kryptozážitok v štýle divokého západu.

Najnovšie aktuality o projekte sledujte na kanáloch X a Telegram.

Tokeny SHIBASHOOT si zakúpte v predpredaji pomocou ETH, USDT, BNB alebo platobnej karty.

Web SHIBASHOOT

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: