Voyo prinesie už čoskoro nový športový balík. Cena ale Slovákov nepoteší

  • Platforma Voyo predstavila športový balík.
  • Prinesie tak živé vysielanie viacerých športových staníc.
  • Mesačne vyjde na čiastku 12,99 eur.
Off topic Na scénu prichádza športový balík
Na scénu prichádza športový balík. Zdroj: shutterstock.com/brizmaker/Gorodenkoff

Streamovacia platforma Voyo patrí medzi obľúbené služby Slovákov, pretože ju ponúkajú aj viacerí mobilní operátori. Teraz však prichádza s novinkou, ktorá poteší všetkých fanúšikov športu. O téme informoval portál Živé.

Voyo oficiálne ohlásilo, že prinesie športový balík

Jeho cieľom je mať na jednom mieste všetky najpopulárnejšie športové súťaže. V rámci ponuky sa objaví už 5. augusta 2024.

Predplatitelia si v rámci ponuky nového športového balíčka budú môcť po novom vychutnávať nielen prestížne preteky Formula 1 či napínavé podujatia UFC, ale aj zápasy futbalovej Ligy majstrov, šlágre anglickej Premier League, ďalšie top futbalové ligy i pohárové súťaže a množstvo ďalších športových zážitkov.

Voyo stojí vo svojom jedinom predplatnom 5,99 eura mesačne. Nový športový balík ale vyjde až na 12,99 eur mesačne, čo je viac ako dvojnásobok. Za túto sumu získate klasické Voyo + športový balík.

Cena nebude najnižšia

Cena nebude najnižšia. Zdroj: shutterstock.com/AnnaStills

Voyo aktuálne od februára ponúka Formulu 1 aj Moto GP, ale predpokladáme, že od 5. augusta bude toto vysielanie prístupné iba pre predplatiteľov športového balíka.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Predplatitelia dostanú aj stanice Nova 3 a Nova 4, Nova Sport 1 až Nova Sport 6 a živé vysielanie staníc Canal+ Sport a Canal+ Action.

Voyo

Voyo je slovenská platená video on demand služba poskytujúca filmy, seriály a televízne programy z vysielania staníc skupiny Markíza. Projekt bol spustený v auguste 2011 ako bezplatný archív programov z produkcie TV Markíza a platforma pre živé vysielanie pôvodnej tvorby a športových prenosov.

Postupne sa však pretransformovala na platenú službu po vzore amerického Netflixu. Ponuka dostupných programov je pravidelne rozširovaná. Podľa samotného prevádzkovateľa ide o viac než 2 000 filmov a seriálov. Všetky uvádzané tituly sú buďto slovenské a české, alebo úplne či čiastočne lokalizované.

 

Zaujímate sa o to, ako odísť do dôchodku so štedrým pasívnym príjmom? Pozrite si naše video.

Autor:
Michal Sobek
Michal Sobek

Vyštudoval odbor masmediálne štúdia. Od skončenia školy sa venuje redaktorstvu, pričom okrem technológií aktívne sleduje aj politické dianie, ktoré s jeho témami často úzko súvisí.