Do čoho investovať? Toto sú aktuálne najlepšie ICO kryptomeny na investíciu

Sponzorované články Najlepšie ICO kryptomeny na investovanie
Najlepšie ICO kryptomeny na investovanie. Zdroj: shutterstock.com/oatawa
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Počiatočná ponuka mincí alebo ICO predstavuje populárny spôsob získavania kapitálu nových kryptoprojektov. Podobne ako pri crowdfundingu, ICO umožňujú investorom mať výrazný vplyv na rast projektu, a zároveň poskytujú investorom možnosť dosiahnuť vysokú návratnosť. Napríklad hodnota Etherea je v súčasnosti až 6300-násobne vyššia oproti jeho ICO v roku 2014. Cardano sa zase obchoduje 125-násobne vyššie v porovnaní so svojou počiatočnou ponukou mincí v septembri 2017.

Nové kryptoprojekty vznikajú takmer denne, no rovnako ako pri predpredajoch kryptomien, aj pri investícii do ICO existuje väčšie riziko straty kapitálu. ICO projekty sa zvyčajne totiž ešte len vyvíjajú a napriek svojmu vysokému potenciálu nemajú žiadnu preukázanú užitočnosť. Zároveň však ponúkajú oveľa vyšší potenciál rastu a výnosov, a preto bývajú pre investorov veľmi atraktívne.

Zostavili sme pre vás zoznam najlepších ICO kryptomien a podrobne opíšeme vlastnosti každého projektu. Uvedieme tiež, prečo sú tieto ICO kryptomeny uznávané a ako môžete potenciálne profitovať investíciou do nich.

Zoznam najlepších ICO kryptomien na investíciu v súčasnosti

Nižšie uvádzame na základe nášho výskumu zoznam 4 najlepších ICO kryptomien, do ktorých môžete v súčasnosti investovať. O každej z týchto ICO ponúk budeme diskutovať v nasledujúcej časti a poskytneme informácie potrebné na prijatie informovaného investičného rozhodnutia.

1. Bitcoin Minetrix – nová revolučná platforma, ktorá ponúka kredity na cloudovú ťažbu Bitcoinu. Investori môžu tiež stakovať tokeny BTCMTX a získať viac ako 270 %-ný ročný percentuálny výnos (APY).

2. Launchpad XYZ – kryptoprojekt, ktorý ponúka prístup ku všetkým službám web 3.0 v rámci jednej platformy. Prostredníctvom tokenu LPX môžu investori získať prístup k decentralizovanej burze, play to earn hrám a k obchodným terminálom. Počas svojho predpredaja projekt doposiaľ vyzbieral 1,9 milióna dolárov.

3. Shiba Memu – zaujímavý meme projekt, ktorý využíva AI na vykonávanie marketingových stratégií.

4. DogeMiyagi – nová meme kryptomena, ktorá získala názov po populárnej postave z filmu Karate Kid. Predpredaj tejto kryptomeny už prekročil míľnik pol milióna dolárov.

Bitcoin Minetrix – celkovo najlepšia ICO kryptomena s vysokým APY a cloudovou ťažbou Bitcoinu

Jedným z najlepších nových kryptoprojektov na súčasnom trhu je Bitcoin Minetrix. Ide o platformu využívajúcu mechanizmus proof of stake, ktorá spája dve populárne činnosti v odvetví kryptomien – staking a cloudovú ťažbu.

Predpredaj Bitcoin Minetrix naštartoval raketovým tempom, pričom v rámci predpredaja sa už vyzbieralo viac ako 2,7 milióna dolárov.

Bitcoin Minetrix je najlepšou ICO kryptomenou

Bitcoin Minetrix je najlepšou ICO kryptomenou. Zdroj: bitcoinminetrix.com

Projekt Bitcoin Minetrix odstraňuje prekážky pre ťažobné aktivity tokenizáciou cloudovej ťažby. Investori si vďaka tomu nemusia kupovať svoje vlastné pokročilé vybavenie ani hardvér na ťažbu Bitcoinu a iných kryptomien. Ťažobné kredity na ťažbu Bitcoinu môžete získať prostredníctvom natívnej kryptomeny projektu, tokenu BTCMTX.

Okrem toho tokeny BTCMTX môžete tiež uzamknúť do stakingového fondu, ktorý funguje prostredníctvom Etherea, a dosiahnuť tak ešte väčší výnos. V čase písania tohto článku ponúka Bitcoin Minetrix ročný percentuálny výnos (APY) vo výške viac ako 270 %. Okrem toho vám vaše uzamknuté tokeny pomôžu generovať kredity na cloudovú ťažbu. Kredity, ktoré získate, je následne potrebné spáliť, aby ste získali silu na ťažbu Bitcoinu.

Ťažte Bitcoin s Bitcoin Minetrix

Ťažte Bitcoin s Bitcoin Minetrix. Zdroj: bitcoinminetrix.com

Ťažobná sila sa využíva na pridelenie času ťažby. Vďaka ťažbe Bitcoinu sa vám vaša investícia navráti, nakoľko z ťažby môžete získať veľké výnosy. Proces ťažby je nákladovo efektívny, pretože platforma Bitcoin Minetrix bude využívať zariadenia na cloudovú ťažbu iných spoločností. Keďže kredity sa zaznamenávajú a ukladajú na blockchaine, Bitcoin Minetrix možno považovať za plne transparentný projekt.

Aktuálne prebieha predpredaj tokenu BTCMTX, ktorý pozostáva z 39 fáz. Do predpredaja sa uvoľnilo 2,8 miliardy tokenov a pevný strop predpredaja predstavuje 33 miliónov dolárov. Cena tokenov je momentálne 0,0113 dolára, ale v poslednej fáze sa cena zvýši na 0,0129 dolára.

Môžete si tiež prečítať whitepaper Bitcoin Minetrix a pripojiť sa ku kanálu projektu na Telegrame, kde sa dozviete viac o tejto kryptomene.

Začiatok predpredaja

26. septembra 2023

Platobné spôsoby

ETH, USDT, BNB

Blockchain

Ethereum

Minimálna investícia

10 dolárov

Maximálna investícia

Nie je stanovená

Navštíviť predpredaj Bitcoin Minetrix

Launchpad XYZ – revolučná platforma na podporu hromadného prijatia web 3.0

Launchpad XYZ je ICO kryptomena, ktorej cieľom je podporiť masové prijatie web 3.0 poskytnutím platformy pre začínajúcich investorov a priaznivcov kryptomien.

Hoci predpredaj projektu sa spustil len prednedávnom, v rámci predpredaja sa už vyzbieralo viac ako 1,9 milióna dolárov. Natívny token projektu, token LPX, má v rámci platformy mnoho spôsobov využitia.

Launchpad robí svet web 3.0 jednoduchším

Launchpad robí svet web 3.0 jednoduchším. Zdroj: launchpad.xyz

Projekt Launchpad XYZ bol vyvinutý, aby pomohol s procesom registrácie novým používateľom web 3.0, pre ktorých môže byť náročné zorientovať sa v širokej ponuke projektov, aplikácií a protokolov. Okrem toho ich môže odrádzať úroveň technických znalostí potrebných na obchodovanie s tokenmi, NFT alebo na hranie najlepších kryptohier.

Platforma Launchpad XYZ však bude mať celý rad funkcií a informácií, ktoré používateľom umožnia rýchlo nájsť čokoľvek, čo potrebujú, ako napríklad:

  • Web 3.0 kryptopeňaženka.
  • Decentralizovaná burza.
  • NFT trhovisko.
  • Analýzy nových predpredajov kryptomien.
  • Herné centrum.
  • Metaverse knižnica.
  • Staking.
  • Launchpad XYZ NFT kolekcia.
Launchpad pomáha generovať výnosy

Launchpad pomáha generovať výnosy. Zdroj: launchpad.xyz

Projekt vyvinul skúsený a KYC overený tím, ktorý sprístupnil v rámci predpredaja 25 % (250 miliónov) z celkovej ponuky 1 miliardy tokenov LPX. V rámci aktuálnej fázy predpredaja sú tokeny LPX dostupné za 0,0445 dolára, no počas poslednej desiatej fázy sa ich cena zvýši o 27 % na 0,0565 dolára.

Viac informácií o projekte nájdete na telegramovom kanáli Launchpad XYZ  alebo vo whitepaperi projektu.

Navštíviť predpredaj Launchpad XYZ 

Shiba Memu – meme coin založený na AI, ktorého predpredaj získal už viac ako 1 milión dolárov

Aj keď názov naznačuje, že Shiba Memu je ďalším meme coinom bez žiadneho využitia, tento projekt prináša revolúciu v oblasti meme coinov. Shiba Memu je nový meme projekt, ktorý využíva umelú inteligenciu na plnenie svojich marketingových a propagačných stratégií.

Shiba Memu pracuje s umelou inteligenciou

Shiba Memu pracuje s umelou inteligenciou. Zdroj: shibamemu.com

Vývojársky tím projektu využíva SHMU, natívny token, na vytvorenie virálneho a pútavého obsahu na propagáciu projektu. Medzi nástroje, ktoré umelá inteligencia používa, patrí napríklad analýza sentimentu rôznych príspevkov a fór sociálnych médií. Analýzou pozitívneho alebo negatívneho sentimentu bude umelá inteligencia schopná zistiť demografické záujmy.

Projekt Shiba Memu bude tiež používať predikčnú analýzu na predpovedanie budúcich trhových trendov a využitie potenciálnych príležitostí na trhu. Ďalším výkonným nástrojom, ktorý Shiba Memu využije, je spracovanie prirodzeného jazyka (NLP), ktorý platforme pomôže získať informácie, ktoré možno využiť na generovanie obsahových stratégií a PR kampaní.

V čase písania tohto článku má token SHMU cenu len 0,037675 dolára, pričom počas ďalšej fázy predpredaja sa jeho cena zvýši. V rámci predpredaja Shiba Memu sa už vyzbieralo viac ako 1 milión dolárov. Marketingový dashboard AI sa začne vyvíjať koncom roka 2023.

DogeMiyagi – kúpte si NFT a pripojte sa k DAO s tokenom MIYAGI

DogeMiyagi je meme coin, ktorý bola pomenovaný podľa populárnej postavy z filmu Karate Kid, pána Miyagiho. Natívny token projektu, token MIYAGI, bude kľúčovým prvkom celej platformy DogeMiyagi.

DogeMiyagi je podarený meme coin

DogeMiyagi je podarený meme coin. Zdroj: dogemiyagi.com

Token MIYAGI sa bude používať v rámci ekosystému platformy na vykonávanie cezhraničných platieb a bude fungovať ako kryptomena typu peer to peer. Po skončení predpredaja budú môcť investori využiť token v ekosystéme na rôzne účely.

Držitelia tokenov si budú môcť prostredníctvom platformy tiež zakúpiť NFT. V súčasnosti sú NFT projektu DogeMiyagi vo fáze vývoja. Predpokladá sa však, že NFT poskytnú držiteľom prístup k rôznym odmenám a privilégiám v rámci ekosystému.

Tokeny MIYAGI sa budú dať použiť aj na pripojenie k decentralizovanej autonómnej organizácii (DAO). Držitelia tokenov tak budú mať možnosť vyjadriť sa k budúcemu smerovaniu platformy. Tento token má teda prepracovanú tokenomiku, pričom cieľom vývojárskeho tímu projektu je vytvárať možnosti využitia tokenu za účelom zvýšenia objemu obchodovania.

V čase písania tohto článku je token MIYAGI dostupný za 0,0064 dolára. Od spustenia predpredaja sa už vyzbieralo viac ako 500 000 dolárov.

Záver

V tomto článku sme uviedli najlepšie ICO kryptomeny v súčasnosti, pričom sme preskúmali ich vlastnosti a potenciál. Vďaka svojej inovatívnosti tieto projekty priťahujú záujem investorov. Investori by však mali mať na pamäti, že potenciálny zisk je rovnako veľký ako potenciálna strata. Návratnosť investície teda nie je zaručená, najmä pokiaľ ide o volatilný trh s kryptomenami.

Za najlepšiu ICO kryptomenu na investíciu však považujeme Bitcoin Minetrix. Ide o projekt typu stake to mine, ktorého natívnu kryptomenu BTCMTX si môžete práve zakúpiť v rámci predpredaja. Držitelia tokenov BTCMTX môžu svoje tokeny stakovať a následne generovať kredity na cloudovú ťažbu Bitcoinu. Po dosiahnutí pevného stropu predpredaja, ktorý predstavuje 32 miliónov dolárov, bude token Bitcoin Minetrix uvedený na renomovaných kryptoburzách.

Navštíviť predpredaj Bitcoin Minetrix

Článok vznikol v spolupráci s Finixio.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!