Môže ethereum v júli vyrásť až na 2 000 dolárov? Nová hybridná burza Tradecurve dosahuje 150% zisky

PR články Tradecurve prekonáva ostatné kryptomeny.
Tradecurve prekonáva ostatné kryptomeny. Zdroj: tradecurve.com
BITmarkets BITmarkets

PR článok spoločnosti Tradecurve.io. Cena etherea zažíva ťažkosti, keďže sa snaží prekonať hranicu 1 900 dolárov. Investori medzitým pozorne sledujú, či Ethereum (ETH) dokáže opäť získať dynamiku a odraziť sa späť k úrovni 2 000 dolárov. V odvetví kryptomien zároveň došlo k vzniku novej hybridnej burzy s názvom Tradecurve (TCRV). Spoločnosť Tradecurve zaznamenala výrazný rast, ktorý poskytuje 80 % návratnosť investície.

>> Zaregistrujte sa do predpredaja Tradecurve<<

Cena etherea (ETH) sa potýka s 1,9K, môže sa v júli odraziť späť k 2K?

Nedávno sa Ethereum (ETH) pokúsilo vystreliť nad rezistenciu 1 950 USD. Došlo však k prelomeniu pod zónu supportu 1 900 USD, čo viedlo k vytvoreniu nového týždenného minima v blízkosti 1 875 USD. Napriek tomu sa teraz cena Etherea pokúša o nový rast a úspešne prelomila úrovne 1 890 a 1 900 USD.

Pri pohľade do budúcnosti sa na strane rastu nachádza bezprostredná rezistencia v blízkosti úrovne 1 910 USD. Následne, ak sa Ethereu nepodarí prekonať rezistenciu na úrovni 1 910 USD, mohol by potenciálne nastať nový pokles. Medzitým sa počiatočná podpora smerom nadol nachádza v blízkosti 1 890 USD. Hlavné úrovne podpory na grafe Etherea sú na úrovni 1 875 USD a 1 825 USD.

V prípade pohybu smerom nahor sa však prvá hlavná rezistencia, ktorú je potrebné prekonať, nachádza v blízkosti zóny 1 950 USD. Prekonanie tejto úrovne by mohlo otvoriť cestu k rastu smerom k zóne 1 985 USD a následne k úrovni 2 030 USD. Napriek tomu je nízka šanca, že cena Etherea túto úroveň v júli dosiahne. V súčasnosti sa hodnota Etherea v čase písania článku pohybuje okolo 1 905 USD, čo predstavuje pokles ceny o 1,37 % za posledných 24 hodín.

Nová hybridná burza Tradecurve (TCRV) dosahuje veľké zisky so 150 % návratnosťou investícií

Tradecurve (TCRV) zaznamenáva výrazný nárast. Je pozoruhodné, že jeho cena prudko vzrástla. Každý investor, ktorý si token kúpil za 0,010 USD, dosiahol návratnosť investície 150 %. V súčasnosti sa Tradecurve obchoduje za 0,025 USD za token. Odborníci z odvetvia predpovedajú nárast ceny, keď token uvedú na burzy.

Výhody úžitkového tokenu Tradecurve

Na rozdiel od bežných platforiem, ako sú Gemini a Robinhood, Tradecurve umožňuje používateľom obchodovať anonymne. Všetko, čo potrebujú, je e-mail a kryptomenový účet. Okrem toho môžu obchodníci využívať moderné obchodné nástroje ako je kopírovanie obchodov a obchodovanie s AI botmi.

Okrem toho, platforma ponúka vysokú páku začínajúcu na 500:1 a ochranu pred záporným zostatkom. Medzitým natívny token Tradecurve ponúka množstvo úžitkových výhod. Tie zahŕňajú práva na správu, odmeny za staking a zľavy.

Odborníci na trh predpovedajú ďalšie zisky pre Tradecurve

Popredný kryptoanalytik sa domnieva, že toto je pre Tradecurve len začiatok, keďže sa v najbližších mesiacoch pripravuje na ďalší nárast ceny. V krátkodobom horizonte sa predpokladá, že cena TCRV v najbližších týždňoch stanoví nové maximum na úrovni 0,025 USD. Domnieva sa však, že TCRV má potenciál obchodovať sa v tomto roku až na úrovni 1,5 USD, takže 0,025 USD je veľmi atraktívna cena na nákup.

Viac informácií o predpredaji Tradecurve:

Kliknite sem pre navštívenie webovej stránky

Kliknutím sem si môžete kúpiť žetóny TCRV v predpredaji

Sledujte nás na Twitteri

Pripojte sa k našej komunite na Telegrame

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd